سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اقليم کردستان عراق از مقابله با هرگونه جنگ احتمالي خبر داد

يک نماينده ائتلاف کردستاني در پارلمان عراق، از مقابله اقليم کردستان با هرگونه جنگ احتمالي، خبر داد.

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاري المسله عراق؛ "فرهاد الاتروشي" با اعلام اين خبر، افزود: حکومت مرکزي عراق و اقليم کردستان، بايد هرچه سريعتر اختلافات خود را کنار گذاشته و در جهت بازگشت امنيت در مناطق مورد مناقشه، عمل کنند.

وي با بيان اينکه اقليم کردستان عراق در برابر هرگونه جنگ احتمالي واکنش نشان خواهد داد، نسبت به هرگونه ايجاد تنش هشدار داد.
اين در حاليست که "مسرور البارزاني" فرزند ارشد رئيس اقليم کردستان عراق، روز گذشته از اعزام تسليحات جنگي به مناطق مورد مناقشه با حکومت مرکزي واقع در کرکوک خبر داد.
گفتني است؛ طي روزهاي اخير، روابط بغداد و عربيل به دليل اختلاف بر سر مناطق مرزي، به بالاترين حد تنش رسيده است، تا جايي که برخي خبرگزاري ها از آماده باش ارتش حکومت مرکزي عراق و اقليم کردستان خبر دادند.
برچسب ها: اقلیم ، کردستان ، عراق
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.