مرضیه خلیل زاده، هدف از برگزاری این جشنواره را احیای غذاهای سنتی و مقابله با غذاهای آماده و فست فودها عنوان کرد.
وی افزود: غذا به عنوان یکی از اساسی ترین نیازهای انسان برای بقاء نقش مهمی را در زندگی ایفا می کند و رابطه مستقیم با تندرستی و سلامت انسان دارد و در این راستا، اهمیت تولید محصولات سالم غذایی در بالاترین کیفیت و مطابق با معیارهای امنیت غذایی حائز اهمیت است.
خلیل زاده با بیان شعار هفته سلامت امسال با عنوان فشار خون را جدی بگیریم، افزود: در این جشنواره، شرکت کنندگان غذاهای کم نمک، سرخ کردنی کمتر و با چربی های غیر اشباع پخت می کنند.
سرپرست شبکه بهداشت بروجن تصریح کرد: برگزاری این برنامه ها، با هدف فرهنگ سازی در بین خانواده ها برای مقابله با غذاهای آماده و فست فودها ضروری است.
خلیل زاده اظهار داشت: متقاضیان شرکت در این جشنواره باید به دبیرخانه جشنواره واقع در شبکه بهداشت بروجن مراجعه کنند و فرم ثبت نام شرکت را که در آن نوع غذا، طرز تهیه و خواص مواد اولیه عنوان شده است را تکمیل کنند و بعد از گزینش و انتخاب غذای کامل تر، در جشنواره حضور یابند.
مرکز شهرستان بروجن در فاصله 62 کیلومتری مرکز استان چهارمحال و بختیاری واقع شده است./ع