به گزارش گروه بازار باشگاه خبرنگاران، سایر نرخ ها به شرح زیر می باشد:
| گوشت گوسفندی |
| ردیف |
نام محصول |
قیمت واحد کیلوگرم (ریال) |
مشخصات محصول |
| 1 |
راسته با استخوان |
240000 |
بدون غدد لنفی |
| 2 |
راسته بی استخوان |
320000 |
بدون چربی با غلاف بافت هم بند (دمار) |
|
3
|
ران پاک کرده گوسفندی با استخوان |
287500 |
بدون دنبالچه و چربی و غدد ظاعری با 3% چربی قابل رویت |
|
4
|
سردست (با گردن جناق 7 دنده) |
248500 |
سردست،سینه،ماهیچه،گردن،جناق با 3 دنده بدون استخوان کتف با 3% چربی قابل رویت |
|
5
|
سر دست ( کف دست ) |
283000 |
بدون(سینه ،ماهیچه ،گردن ،جناق و استخوان کتف) |
| 6 |
قلوه گاه با استخوان |
172000 |
- |
| 7 |
قلوه گاه بی استخوان |
184000 |
- |
| 8 |
گردن |
220000 |
- |
| 9 |
ماهیچه |
300000 |
همراه با گل ماهیچه |
| 10 |
شقه گوسفندی |
240000 |
لاشه با برش طولی بدون دنبه |
| گوشت گوساله |
| ردیف |
نام محصول |
قیمت واحد کیلوگرم (ریال) |
مشخصات محصول |
| 1 |
راسته پاک کرده |
345000 |
بدون چربی همرا با دمار(پوسته سراسری متصل به راسته) |
| 2 |
ران پاک کرده |
283000 |
بدون غده و چربی با صلابت(قوام گوشت) |
| 3 |
سردست پاک کرده |
273000 |
بدون غده و چربی با صلابت(قوام گوشت) |
| 4 |
فیله پاک کرده |
440000 |
بدون غده و چربی با صلابت(قوام گوشت) |
| 5 |
قلم |
33000 |
برش خورده |
| 6 |
قلوه گاه |
230000 |
بدون چربی و پوست اضافه |
| 7 |
خورشتی گوساله |
277000 |
قطعه شده (هر قطعه بیشتر از 50 گرم ) |
| 8 |
گردن |
252000 |
کاملا پاک شده |