سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس دانشگاه صنعتی امیر کبیر:

شدت برنامه های انتخاباتی تا هفته اول خرداد ماه است

شدت برنامه های انتخاباتی تا هفته اول خرداد ماه قبل از شروع امتحانات است.

رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیر کبیر در گفتگو با خبرنگار  دانشگاهي باشگاه خبرنگاران گفت:   در خصوص برنامه های  انتخاباتی این دانشگاه باید بگویم که تشکل های دانشگاهی دانشگاه امیر کبیر فعال هستند و یکسری محورها و چار چوب برای جلسات و میز گردها تنظیم شده است و ما هم در دانشگاه یک برنامه جامع تنظیم کرده ایم.

 وی افزود: گروههای مختلفی از نمایندگان، کانديدها و گرایش های سیاسی دعوت می شود و میز گردهایی دارند که بتوانند به یکسری سوالات اساسی در مورد برنامه های اقتصادی اجتماعی علمی کاندیدها پاسخ دهند.

رهایی تصریح کرد: تقریبا هر هفته میز گردهایی با شرکت نمایندگان گرایش های مختلف برگزار می شود و همچنین منشوری هم برای این موضوع تعیین شده که در پایان این برنامه ها تا بتوانند یک جمع بندی از نظرات ابراز شده چاپ كنند.

 وی خاطر نشان کرد: شاید محوریت بحث بیشتر تشکل های دانشجویی فعال است که در ایام امتحانات هم برنامه ریزی تا هفته اول خرداد ماه ادامه دارد و بعد از آن برنامه ها همچون قبل ادامه دارد ولی شدت اصلی برنامه ها تا هفته اول خرداد ماه قبل از شروع امتحانات است./ح
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.