سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رودهن/اسدا... یکتا :

بازیگری شغل نیست

این بازیگر پیشکسوت سینما و تئاتر و تلویزیون کشورمان گفت : علاقه مندان به حوزه بازیگری این توصیه را دارم که بازیگری را شغل ندادند بلکه در کنار آن به حرفه دیگری هم باید مشغول باشند تا بتوانند امورات زندگی خود را بچرخانند .

اسدا... یکتا در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران رودهن در مورد وضعیت سینما گفت :جوانان زیادی داریم که با اهداف مختلف مانند کسب شهرت که دوست دارند در حوزه بازیگری در سینما و تلویزیون فعالیت کنند ولی من با کوله باری از تجربه بازی در سینما و تلویزیون به همه علاقه مندان به حوزه بازیگری این توصیه را دارم که بازیگری را شغل ندادند بلکه در کنار آن به حرفه دیگری هم باید مشغول باشند تا بتوانند امورات زندگی خود را بچرخانند .

وی در ادامه این مطلب با اشاره به وضعیت سینمای ایران تصریح کرد :کار در حوزه بازیگری سینمای ایران حق حصابی شده است وهر کس پول بدهد می تواند در این حوزه فعالیت کند در غیر این صورت اگر هم استعدادی داشته باشد باید از موانع زیادی عبور کند .

این بازیگر پیشکسوت سینما و تئاتر و تلویزیون کشورمان در خاتمه در مورد ساختار کلاس های بازیگری خاطر نشان کرد : آموزش های ما در بازیگری پولسازی می کنند و در جو حالا فعالیت ندارند من 50 سال در سینما هستم این کار آینده ای ندارد که جوانان بخواهند بروی آن حسابی باز کنند ./س


برچسب ها: بازیگری ، شغل ، سینما ، تلویزیون
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.