سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چين خواستار ادامه گفتگوها بين دو کره شد

سخنگوی وزارت امور خارجه چین گفت باتوجه به اینکه توافق درمورد مذاکرات درباره اوضاع در شبه جزیره کره به سادگی به دست نیامده است ، پکن از طرفین می خواهد از این فرصت استفاده و مسیر آغاز گفتگو و تماس با یکدیگر را دنبال کنند.

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری شین هوا  ، سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز پنجشنبه گفت باتوجه به اینکه توافق درمورد مذاکرات درباره اوضاع در شبه جزیره کره به سادگی به دست نیامده است ، پکن از طرفین می خواهد از این فرصت استفاده و مسیر آغاز گفتگو و تماس با یکدیگر را دنبال کنند.

هوآ چانیینگ این اظهارات را در واکنش به لغو ناگهانی مذاکرات سطح بالا بین کره شمالی و کره جنوبی مطرح کرد.

کره شمالی و کره جنوبی در مذاکرات کاری روز دوشنبه موافقت کردند نخستین مذاکرات سطح بالا بین دو کشور طی شش سال گذشته برگزار شود . این مذاکرات قرار بود روزهای چهارشنبه و پنجشنبه در سئول پایتخت کره جنوبی برگزار شود اما روز سه شنبه به علت اختلاف دو طرف برسر سطح نمایندگان شرکت کننده ، لغو شد .

هوآ تصریح کرد کره شمالی و کره جنوبی باید برای بهبود روابط بین دو کشور و کاهش تنش ها در شبه جزیره کره با جدیت تلاش کنند.
برچسب ها: چین ، گفتگو ، کره
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.