سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خوزستان/

8000 واحد مسکن مهر در خوزستان افتتاح شد

هشت هزار واحد مسکن مهر با حضور معاون اول رئیس جمهور در شهرهای مختلف استان خوزستان افتتاح شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران خوزستان، این مراسم  به صورت نمادین با حضور محمدرضا رحیمی معاون اول رئیس جمهوری و علی نیکزاد وزیر راه و شهرسازی در شهرستان دزفول به علت داشتن تعداد بیشتری واحد قابل افتتاح انجام شد.

این واحدهای مسکونی در شهرهایی مثل اهواز، خرمشهر، شادگان، هندیجان، رامهرمز، سوسنگرد، دزفول، امیدیه، ماهشهر و شوش افتتاح شد که یک هزار و 200 واحد از این طرح‌ها در شهرستان دزفول است.

برای هر یک از این هشت هزار واحد، 45 میلیون تومان اعتبار اختصاص یافته است که 25 میلیون آن به صورت وام و 20 میلیون تومان آن به صورت آورده مردم تامین شده‌است. در کل 360 میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته است.

این واحدهای قرار بود ماه قبل توسط رئیس جمهور افتتاح شوند که با تغییر ناگهانی سفر وی به استان ایلام این امکان میسر نشد./ب

برچسب ها: مسکن ، خوزستان ، افتتاح
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.