سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بجنورد/

افزایش رفلاکس معده با مصرف ترکیبات نعناع

مصرف ترکیبات نعناع شدت رفلاکس معده را افزایش می دهد .

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد، یک پزشک متخصص بیماری های گوارش و داخلی می گوید:ترکیبات نعناع برای مبتلایان به نفخ و دردهای شکمی مفید و موثر است اما شدت رفلاکس را افزایش می دهد.

علی پوراکبر افزود:افراد مبتلا به رفلاکس معده باید از مصرف غذاهای ادویه دار،چای پررنگ،انواع سس ها به ویژه سس گوجه فرنگی،و شکلات و قهوه در وعده های غذایی خودداری کنند.

وی تصریح می کند:افراد مبتلا به این عارضه گوارشی با امتناع از پرخوری و دراز نکشیدن پس از صرف غذا می توانند این مشکل را به حداقل برسانند./س

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.