سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

"ميوه يخ زده" بخوريد

هميشه متخصصان تغذيه مردم را به مصرف ميوه و سبزي هاي تازه تشويق مي كنند اما آزمايش هاي محققان روي ميوه‌ها نشان مي‌دهد ميزان "ويتامين‌ها" و "آنتي اكسيدان‌هاي" ميوه هاي يخ زده بيشتر از محصولات تازه است.

به گزارش خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران؛ خواص ميوه ها و سبزي هاي تازه به شرطي حفظ مي شود كه بلافاصله بعد از چيدن مصرف شوند در صورتي  كه بيشتر محصولاتي كه بدست ما مي ر‌سد مدت ها در انبار مانده و خواص تغذيه‌شان از دست رفته است. 

اسپري كردن آب روي ميوه ها و سبزي ها باعث مي‌شود ظاهري جذاب و تازه پيدا كنند همچنين نگهداري از اين مواد غذايي در يخچال باعث مي‌شود همان باقيمانده مواد مغذي شان را هم از دست بدهند درحالي كه سبزي‌ها و ميوه هاي يخ زده و نگهداري آنها در يخچال باعث مي‌شود كه سطح بالاتري از ويتامين ها و آنتي اكسيدان ها در آنها وجود داشته باشد و با مصرف‌شان حداكثر "مواد مغذي" جذب بدن شود. 

بهتر است مواد غذايي را در ظروف شيشه اي در يخچال و "يخچال فريزر" نگهداري كنيد اين روش باعث مي‌شود كه سطح ويتامين ها و مواد غذايي مفيد حفظ شود.

انتهاي پيام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.