سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شهرکرد/

سپاه از سیاست های دولت تدبیر و امید حمایت می کند

فرمانده سپاه قمربنی هاشم (ع) استان چهارمحال و بختیاری گفت: سپاه و بسیج از سیاست های دولت تدبیر و امید حمایت می کند.

سردار رضا محمدسلیمانی افزود: رئیس جمهوری منتخب مردم است و سپاه با احترام به رای مردم و با توجه به اینکه برنامه های دکتر روحانی در راستای اهداف نظام است و مورد حمایت مقام معظم رهبری است، دولت تدبیر و امید را یاری می کنیم.

وی اظهار داشت: در این راستا سپاه استان چهارمحال و بختیاری این آمادگی را دارد تا در چهارچوب قانون با استاندار که نماینده عالی دولت در استان است تعامل داشته باشد و در اجرای برنامه ها به مدیریت این استان کمک کند.

سردار محمد سلیمانی اظهار داشت: استان چهارمحال و بختیاری نیازمند مدیرانی است که در صحنه خدمت رسانی فعال باشند و متکی به پست و مقام نباشند.

فرمانده سپاه قمربنی هاشم (ع) استان چهارمحال و بختیاری گفت: مردم این استان وفادار به انقلاب و نظام هستند و کسانی را که برای آنها صادقانه کار کنند، حمایت می کنند.

سردار رضا محمدسلیمانی افزود: موفقیت استاندار جدید در گرو برنامه ریزی براساس واقعیت های استان چهارمحال و بختیاری است و محرومیت مهم ترین واقعیت مشهود این استان است، بنابراین باید در زمینه محرومیت زدایی به صورت ویژه برنامه ریزی شود.

وی تصریح کرد: در سال های اخیر برخی آثار تهاجم فرهنگی دشمن در استان چهارمحال و بختیاری مشاهده می شود که این مسئله حرکت همراه با وحدت نهادهای فرهنگی در زمینه مبارزه با برنامه های دشمن را دوچندان می کند./ز
برچسب ها: حمایت ، سپاه ، سیاست ، دولت ، تدبیر ، امید
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.