سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیرکل امور بانوان استانداری زنجان تاکید کرد

زمینه حضور فعالیت‌های اقتصادی بانوان فراهم شود

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری زنجان، گفت: با توجه به پتانسیل خوب بانوان در فعالیت‎های اقتصادی به ویژه در حوزه کشاورزی، لازم است تا زمینه حضور بانوان دراین عرصه فراهم شود.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران آذر آوازه، اظهارکرد: حضور زنان درعرصه‎های مختلف تولید علم و اقتصاد بسیار چشم‌گیر شده است، به طوری که در حال حاضر بیش از50 درصد ورودی دانشجویان از بانوان هستند و در زمینه تولیدات علمی نیز فعالیت‎های قابل توجهی را انجام داده‌اند.

وی افزود: اولین استاد تمام در دانشگاه علوم‌پزشکی زنجان از رده بانوان است که بیانگر حضور سازنده زنان درعرصه تولیدات علمی است.

آوازه تصریح کرد: حضور بانوان در زمینه تولیدات اقتصادی نیز بسیار موثر و سازنده است که باید توجه داشت که این حضور نیاز به زیرساخت‎هایی دارد و جامعه باید در اختیار آن‎ها قرار دهد.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری زنجان تاکید کرد: این حضور به ویژه در بخش کشاورزی قابل توجه است، به گونه‌ای که میانگین حضور بانوان زنجانی در عرصه کشاورزی بالاتر از میانگین کشوری می‌باشد.

وی خاطرنشان کرد: اگر حمایت دولت در این بخش بیشتر شود، قطعاً شاهد حضور بیشتر و موثرتر بانوان در این حوزه خواهیم بود.

آوازه با اشاره به فعالیت شهرک صنعتی بانوان زنجان، گفت: این شهرک از اهداف بلندمدت در راستای ایجاد زمینه اشتغال‎زایی بانوان است که تاکنون 50 درصد از واحدهای آن واگذار شده است.

وی تصریح کرد: این شهرک در2 فاز پیش‎بینی شده است که 60 واحد فاز اول آن تقریباً تکمیل شده است که 30 واحد واگذار شده و 30 واحد هم توسط متقاضیان در حال تکمیل است.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری زنجان تاکید کرد: در فاز دوم این شهرک نیز60 واحد دیگر کلنگ‎زنی شده است که به مرور تکمیل و به بانوان متقاضی واگذار خواهد شد.

انتهای پیام/م

منبع: ایسنا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.