سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کدام تغذیه برای دوران بارداری مناسب‌تر است؟

تغذیه دوران بارداری باید یک تغذیه‌ی سالم و مفید باشد و از همه گروه‌های غذایی استفاده شود.

دکتر اعظم‌السادات موسوی متخصص زنان و زایمان در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: شخص باردار باید به این نکته توجه داشته باشد که میزان دریافت کالری اضافه‌ی دوران بارداری حدود 300 کیلو کالری است، بنابراین نیازی به افزایش دریافت کالری ندارد زیرا منجر به افزایش وزن زیاد و بی‌رویه در دوران بارداری می‌شود.

وی اشاره کرد: لبنیات و موادی که آهن دارند مانند: مواد غذایی گوشت قرمز، عدس، حبوبات و اسفناج بسیار مؤثر است فقط باید مراقب باشید نوع مواد غذایی از نظر پروتئین و کلسیم و ریزمغذی‌ و مواد ویتامین‌دار سرشار باشد.

وی ادامه داد: تغذیه در دوران بارداری باید یک تغذیه‌ی سالم و مفید باشد و از تمامی گروه‌های غذایی استفاده شود.

وی افزود: افزایش دریافت کربوهیدرات‌ها شامل شیرینی‌جات و روغن‌ها و چربی‌های زیاد به جز افزایش وزن بی‌رویه فایده‌ی دیگری ندارد.

وی در رابطه با افزایش وزن خانم‌های باردار گفت: باید سعی کنند افزایش وزن بیش از 7 تا 10 کیلو را نداشته باشند و اگر افزایش وزن زیادی دارند وزن خود را تا قبل از بارداری کاهش دهند و تلاش کنند کالری اضافی دریافت نکند.

انتهای پیام/
برچسب ها: بارداری ، تغذیه ، کالری
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.