سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عواقب ناگهانی که این خوراکی در ایام نوروز به همراه دارد

استفاده زیاد از این ماده غذایی در ایام نوروز بسیاری از مشکلات را ایجاد می‌کند.

مرتضی صفوی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: متاسفانه یکی از مشکلاتی که در نوروز افراد به آن توجه زیادی ندارند، استفاده بیش از حد مواد غذایی و انرژی است.

وی ادامه داد: به دلیل اینکه در هر 100 گرم قند موجود در شیرینی، 400 کیلو کالری وجود دارد، توصیه می‌شود که از مصرف شیرینی‌های خامه‌ای، مربایی و شکری پرهیز شود و یا افراد تا حد موجود مصرف این خوراکی‌ها را کاهش دهند.

صفوی بیان کرد: در این روزها بهتر است افراد میوه و سبزیجات بیشتر مصرف کنند تا میل زیاد به شیرینی جات کاهش یابد.

وی اظهار کرد: افراد سعی کنند میوه را در برنامه غذایی خود قرار دهند، به خصوص استفاده از پوست میوه در صورتیکه به خوبی شسته شده باشد، مناسب تر است.

این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: زیاده روی در مصرف شیرینی جات نه تنها جلوی غذای افراد را می‌گیرد، در رشد جوانان و کودکان مشکل ایجاد می‌شود و یا استفاده کردن زیاد از شیرینی مشکلات گوارشی، پوسیدگی دندان، افزایش فشار خون، چربی بالا و در نهایت بیماری قلبی و عروقی را در فرد ایجاد کند.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.