وی ادامه داد: به دلیل اینکه در هر 100 گرم قند موجود در شیرینی، 400 کیلو کالری وجود دارد، توصیه میشود که از مصرف شیرینیهای خامهای، مربایی و شکری پرهیز شود و یا افراد تا حد موجود مصرف این خوراکیها را کاهش دهند.
صفوی بیان کرد: در این روزها بهتر است افراد میوه و سبزیجات بیشتر مصرف کنند تا میل زیاد به شیرینی جات کاهش یابد.
وی اظهار کرد: افراد سعی کنند میوه را در برنامه غذایی خود قرار دهند، به خصوص استفاده از پوست میوه در صورتیکه به خوبی شسته شده باشد، مناسب تر است.
این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: زیاده روی در مصرف شیرینی جات نه تنها جلوی غذای افراد را میگیرد، در رشد جوانان و کودکان مشکل ایجاد میشود و یا استفاده کردن زیاد از شیرینی مشکلات گوارشی، پوسیدگی دندان، افزایش فشار خون، چربی بالا و در نهایت بیماری قلبی و عروقی را در فرد ایجاد کند.
انتهای پیام/