سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شهرکرد؛

افزایش ظرفیت تولید گوشت بوقلمون در چهارمحال و بختیاری

ظرفیت تولید گوشت بوقلمون در استان چهارمحال و بختیاری به یک هزار تن در سال افزایش می یابد.

معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی استان چهارمحال و بختیاری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران شهرکرد از ساخت 9 واحد صنعتی پرورش بوقلمون توسط بخش خصوصی در سراسر این استان خبر داد.

مهراب فرجی گفت: با بهره برداری از این واحدها، ظرفیت تولید گوشت بوقلمون در این استان، به بیش از یک هزار تن در سال افزایش می یابد.

وی گفت: در سال گذشته (93)، 120 تن گوشت از 5 هزار قطعه بوقلمون در یک واحد صنعتی در شهر فرخشهر این استان تولید شد که حدود 12 میلیارد ریال ارزش اقتصادی داشت.

معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی استان چهارمحال و بختیاری گفت: گوشت های تولیدی علاوه بر بازار داخلی، به استان های همجوار هم ارسال می شود.

هم اکنون 200 واحد مرغداری گوشتی و تخم گذار و تنها یک واحد تولید بوقلمون در استان چهارمحال و بختیاری فعال است.

بوقلمون پرنده ای در راسته ماکیان‌سانان، از نژاد قرقاولان و بزرگ ترین پرنده خانگی است.

گوشت این پرنده حاوی هر دو نوع گوشت سفید و قرمز است (65 درصد گوشت سفید در ناحیه سینه و 35 درصد گوشت قرمز و تیره در ناحیه ران بوقلمون) که هر یک از این گوشت ها، طعم و مزه متفاوتی دارند.

گوشت بوقلمون به دلیل داشتن پروتئین بالا، حداقل چربی اشباع و کربوهیدرات و فقدان و اوره و اسید اوریک و همچنین چربی میان بافتی در مقایسه با گوشت قرمز از اهمیت بسیاری برخوردار است و منبع خوبی از ویتامین‌های A، BBBBB12 و املاحی چون سلنیوم، منیزیم، مس، آهن، روی، فسفر، پتاسیم و اسید آمینه تریپتوفان به شمار می رود. یكی از ویژگی های منحصر به فرد گوشت بوقلمون نسبت به سایر گوشت‌های سفید، نقش مهم آن در تقویت سیستم ایمنی بدن است كه بویژه در فصل سرما، مصرف آن برای کودكان و سالمندان مفید است.

انتهای پیام/گ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.