گروه تروریستی داعش به تازگی فیلمی را با روشهای هالیوودی از یک سال جرم و جنایت در موصل، منتشر کرده است.
به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران، گروه تروریستی داعش به تازگی فیلمی را با روشهای هالیوودی از یک سال جرم و جنایت در موصل، منتشر کرده است.
در این فیلم داعش علاوه بر نحوه ترور مردم و نیروهای پلیس و امنیتی و اعدام شهروندان مانند گردن زدن و یا پایین انداختن آنان از ساختمانهای بلند؛ چند کارگاه ساخت بمب و مواد منفجره در موصل را به نمایش میگذارد.
به حق محمد دامن خود عربستان و آمریکا و اسرائیل رو بگيره
ناشناس
۱۵:۰۰ ۰۴ تير ۱۳۹۴
خدا لعنت کند هر کسیرو که این داعش را به وجود اورد شاید باظهور امام زمان ان ها از بین برند.
یاور
۱۸:۲۴ ۰۳ تير ۱۳۹۴
اینها دست نشانده همان کشورهایی هستند که می خواهند مسلمانان را بد نام کنند اینها امروز را مبینند غافل از این که فردامال مسلمانهاست پس خداوند داعش وهمایت کننده هاشو لعنت کنه.
محمد رضا
۰۸:۵۰ ۳۱ خرداد ۱۳۹۴
خدا یا این دا عشی ها را لعنت کن مرگ بر امریکا -اسراییل -عال سعود ومرگ بر داعش. امریکا+اسراییل+اینگلیس+عال سعود=داعش
محمد رضا
۰۸:۱۵ ۳۱ خرداد ۱۳۹۴
تا قاسم سلیمانی داریم غم نداریم
مرتضی جعفری
۲۳:۵۳ ۲۸ خرداد ۱۳۹۴
من حاضرم با این اشرار بجنگم کجا باید ثبت نام کنم
ناشناس
۰۸:۵۷ ۰۱ تير ۱۳۹۴
از پرچم امریکات معلومه
ناشناس
۲۲:۴۱ ۲۵ خرداد ۱۳۹۴
خدا لعنت کند داعش وحامیان ملعون اونو مرگ بر امریکا مرگ بر اسرائیل