سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تغذیه نامناسب شایع‌ترین علت ابتلا به کبد چرب

عدم رعایت نکات تغذیه‌ای شایع‌ترین علت ابتلا به بیماری کبد چرب است.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محسن نصیری طوسی فوق تخصص بیماری‌های کبدی در سومین کنگره پیوند کبد که در حال حاضر در تالار امام خمینی در حال برگزاری است در خصوص شایع‌ترین علت ابتلا به بیماری کبد چرب بیان کرد: عدم رعایت نکات تغذیه‌ای شایع‌ترین علت ابتلا به کبد چرب است و مهمترین راه برای مقابله و پیشگیری از آن رژیم غذایی صحیح است.

وی ادامه داد: هرچند که مشکلات تغذیه‌ای در تمام رده‌های سنی و جنسی دیده می‌شود اما هر چه سن افزایش می‌یابد مشکلات بیشتری خود را نشان می‌دهد. بدین ترتیب بیماری‌های کبدی نیز در همه سنین با ضررهای متفاوتی رو به رشد است.

طوسی اصلاح شیوه زندگی را مهمترین راه مقابله با بیماری‌های کبدی خواند و عنوان کرد: خانواده‌هایی که در آنها سابقه دیابت‌، فشار خون و اسید اوریک،‌ دیده می‌شود استعداد ابتلا به کبد چرب را دارند که اگر اصلاح نشود این استعداد از حالت بالقوه به حالت بالفعل در خواهد آمد. 

دبیر اجرایی سومین کنگره پیوند کبد اظهار کرد: با توجه به افزایش شیوع بیماری‌های کبدی مانند کبد چرب، هپاتیت B و C ناشی از علت‌های تغذیه‌ای و ویروسی است. باید توصیه‌های تغذیه‌ای را جدی گرفت‌. زیرا این اختلالات نهایتا به نارسایی شدید منجر شده و ادامه حیات را مختل می‌کند. اکثر بیماری‌های کبدی وقتی به این مرحله برسند راهی جز پیوند کبد برای درمان آنها وجود نخواهد داشت. 

وی همچنین اذعان کرد: دانشگاه علوم پزشکی تهران در بیمارستان امام خمینی سالانه نیاز 100 بیمار پیوند کبد را تامین می‌کند‌.  

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/ 
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.