سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قیمت پایین غذا، پرخوری می‌آورد

با مصرف غذاهای با قیمت پایین حس پرخوری و سیر نشدن در افراد زیاد شده و سبب بروز بیماری‌های جسمی و روحی می‌شود.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محققان دریافتند افرادی که غذایی با قیمت پایین مصرف می‌کنند نسبت به دیگر افراد که همان مقدار غذا را با قیمت بالاتری پرداخته، بیشتر احساس گناه می‌کنند.

بر اساس مطالعه دانشمندان ابعاد فیزیکی موادغذایی به عنوان عوامل کلیدی است که احساس سیری را تحت تاثیر قرار داده و افرادی که از غذا لذت کافی نمی‌برند، متاسفانه بیشتر غذا مصرف می‌کنند و هیچ مطالعه دقیقی مبنی بر اینکه چگونه احساس سیری و گناه پس از خوردن غذا به افراد دست می‌دهد تاکنون انجام شده است. 

یافته‌ها نشان می‌دهد که قیمت پایین مواد غذایی اثر منفی بر مصرف کنندگان گذاشته و از بازگشت به آن رستوران مردم دلسرد می‌شوند. 

قیمت گذاری در حد متوسط با ارائه انواع بیشتر غذاهای سالم شروع خوبی برای میل افراد به خوردن مواد غذایی سالم تر با عوارض جسمی و روحی کمتر است. 

گفتنی است اگر شما نمی‌خواهید به امراض پرخوری دچار شوید می توانید از غذاهای گران قیمت استفاده کرده و یا در بوفه‌های غذاهایی تمرکز خود را بر روی مصرف غذاهای سالم بدون توجه به ارزش پولی‌شان انجام دهید. 

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/ 
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.