سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اصفهان؛

قیمت گوشت قرمز اصفهان در اسارت کمبود آب

نائب رئیس اتحادیه گوشت قرمز استان اصفهان از افزایش قیمت گوشت قرمز در این استان خبر داد .

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان؛ آقاجانی گفت: فصل سرما و افزایش بارندگی ، سختی عبور و مرور و کاهش ورود گوشت دام سبک از مناطق سردسیر همچون ارومیه و تبریز به استان اصفهان عوامل عمده در افزایش قیمت گوشت در استان است .

وی افزود: همه ساله در فصل سرما قیمت گوشت گوسفندی افزایش می یابد که این افزایش 3 هزار تومانی قرمزتا 15 اسفند همچنان ادامه دارد.

وی با اشاره به اینکه در دیگر فصل ها گوشت قرمز روزانه وارد استان میشودگفت: توزیع هفتگی گوشت در زمستان سبب افزایش تقاضا و کاهش توزیع می شود.

نائب رئیس توزیع نادرست آب مورد نیاز کشاورزی 2 بار در سال نداشتن کشت فصلی در حومه اصفهان، رها شدن بسیاری اززمین های کشاورزی و نبود مرتع برای چرای دام را ازعوامل کاهش پرورش دام سبک در استان اصفهان برشمرد.

هر کیلو گوشت گوسفند بی استخوان 37 هزار تومان با استخوان 30 هزار تومان ، هرکیلو گوشت گوساله 32 هزار تومان ،هرکیلو گوشت گاو 26 هزار تومان ، هر کیلو گوشت شتر بی کوهان 38 هزار تومان و با کوهان 35 هزار تومان در سطح استان اصفهان قیمت گذاری شده است.

انتهای پیام/س

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.