به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ دکتر نظری ادامه داد: در هنگام پخت سبزیجات، از مقدار كمی آب استفاده كنید و مدت پخت سبزیجات، باید كوتاه باشد، زیرا پخت بیش از حد سبزی، باعث از بین رفتن بسیاری از ویتامینها و مواد معدنی میشود، كه این ویتامین ها و مواد معدنی در پیشگیری از سرطان نقش مهمی دارند.
او اضافه کرد: برای پیشگیری از سرطان، تمام میوهها و سبزیجات را قبل از مصرف به روش صحیح شست و شو دهید، زیرا شست و شو، سموم و آفت كشها را كاهش میدهد .
در این جشنواره، ضمن آموزش الگوهای غذایی صحیح، نمایش غذاهای مختلف و متنوع تهیه شده از سوی خانواده دانش آموزان؛ به افرادی كه قوانین صحیح در خصوص پیشگیری از سرطان در تهیه غذا را رعایت کرده اند، جوایزی اهدا شد.
به مناسبت گرامیداشت هفته مبارزه با سرطان، جشنواره تغذیه سالم در مدرسه ابتدایی دخترانه رازی برگزار شد.
انتهای پیام/