سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آبادان؛

تبدیل شدن اندیمشک به یکی از قطب های کشوری تولید گوشت

اندیمشک به یکی از قطب‌های کشوری تولید گوشت تبدیل شده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان؛رئیس جهاد کشاورزی اندیمشک گفت: امسال ۴۰ واحد تولید گوشت قرمز و ۱۰ واحد تولید کننده گوشت سفید با مشارکت بخش خصوصی و دولتی در شهرستان راه اندازی شد.

محمد جعفر آفرین افزود: امسال بیش از سه هزار هکتار از اراضی شهری و روستایی اندیمشک به تولید ذرت علوفه اختصاص یافت.

وی گفت:امسال بیش از 170 هزار تن ذرت علوفه در اراضی شهری و روستایی اندیمشک تولید شد که این حجم تولید شهرستان را به قطب تولید علوفه استان تبدیل کرده است.

رئیس جهاد کشاورزی اندیمشک افزود: کشت ذرت علوفه به صورت سالیانه و در سه نوبت صورت می‌گیرد .

انتهای پیام/

برچسب ها: آبادان ، اندیمشک ، گوشت ، تولید
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.