| گوشت گوسفندی | |||
| ردیف | نام محصول | 
 | مشخصات بسته بندی | 
| 1 | راسته با استخوان | 280000 | بدون غدد لنفی | 
| 2 | ران
  پاک کرده با استخوان | 335000 | بدون
  دنبالچه و چربی و غدد ظاهری با 3% چربی قابل رویت | 
| 3 | سردست  (با گردن و
  جناق 7 دنده) | 280000 | سردست، سینه، ماهیچه، گردن،
  جناق با 7 دنده بدون استخوان کتف با 3% چربی قابل رویت | 
| 4 | کفدست
  با ماهیچه | 330000 | بدون
  دنده، سینه، ماهیچه، گردن، جناق و استخوان کتف | 
|   | کف دست بدون ماهیچه  | 320000 | بدون دنده
  .سینه.ماهیچه.گردن.جناق.استخوان کتف  | 
| 5 | قلوه
  گاه با استخوان | 180000 | - | 
| 6 | قلوه گاه بی استخوان | 190000 | بدون استخوان، بدون
  سرسینه و چربی اضافه | 
| 7 | گردن | 265000 | شامل
  7 مهره، کاملاً تمیز و بدون آثار خون آلودگی | 
| 8 | ماهیچه | 355000 | همراه با گل ماهیچه | 
| 9 | شقه | 280000 | لاشه
  با برش طولی بدون دنبه | 
| گوشت گوساله | |||
| ردیف | نام محصول | 
 | مشخصات بسته بندی | 
| 1 | راسته پاک کرده | 330000 | بدون چربی همراه با
  دمار (پوسته سراسری متصل به راسته) | 
| 2 | ران
  پاک کرده | 310000 | بدون
  غده و چربی با صلابت (قوام گوشت) | 
| 3 | سردست پاک کرده | 290000 | بدون غده و چربی با
  صلابت (قوام گوشت) | 
| 4 | فیله
  پاک کرده | 420000 | کاملاً
  پاک شده و فاقد چربی زائد | 
| 5 | قلم | 25000 | برش خرده | 
| 6 | قلوه
  گاه | 200000 | بدون
  چربی و پوست اضافه | 
| 7 | گردن | 270000 | کاملاً پاک شده | 
| 8 | ماهیچه | 310000 | کاملاً
  پاک شده | 
| 9 | دنبالچه | 195000 | پاک شده | 
انتهای پیام/