سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بندرعباس؛

پیشگیری از سرطان با مصرف موز لکه دار

موز کاملا رسیده حاوی ماده‌ای به نام TNF بوده که دارای قدرت مبارزه با سلول های غیر طبیعی است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس، یکی از نشانه‌های موز رسیده وجود لکه‌های سیاه در سراسر آن هر چه میزان لکه‌های سیاه آن بیشتر باشد اثر بهسازی و ایمنی آن بالاتر است.  
 
تحقیقات محققان  ژاپنی نشان می‌دهد که وجود ماده TNF در موز یک خاصیت ضد سرطانی محسوب شده و سیستم ایمنی را افزایش می‌دهد.
 محققان بر این باورند که مصرف موز یک راه بسیار عالی برای پیشگیری از ابتلا به بیماری های تهدید کننده و سرطان است.  
 
نکته قابل توجه این است که قدرت TNF به میزان رسیدگی میوه بستگی دارد و همچنین مواد مغذی موجود در میوه به میزان رسیدگی آن وابسته است.  
 
در یک موز کاملا رسیده با میزان لکه سیاه پوست بالا، نشاسته آن یک قند ساده بوده که برای هضم نیز راحت‌تر است.
 دانشمندان ژاپنی تحقیقاتی را بر روی خواص چند میوه رسیده نظیر موز، انگور، سیب، هندوانه، آناناس،‌گلابی و خرمالو انجام دادند.  
 
طبق این تحقیق تنها موز رسیده دارای بیشتری خواص بوده این میوه سلول های سفید خون را تحریک کرده و تولید TNF را افزایش می‌دهد.  
متخصصین به افراد توصیه می کنند تا روزانه 1 یا 2 عدد موز رسیده مصرف کنند تا به این طریق خود را در برابر آنفولانزا، سرماخوردگی و نظیر آن ایمن کنند.  
 
موز رسیده با لکه‌های سیاه 8 برابر نوع سبز و تازه آن سالم‌تر بوده و حاوی مقدار قابل توجهی TNF است. 
 
این میوه را به طور رسیده در یخچال خود ذخیره کرده تا مواد مغذی آن از بین نرود.
 
گفتنی است که از مصرف نوع سیاه شده و پوست جدا شده این میوه اجتناب کنید.  
انتهای پیام/ز

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.