سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سیستان و بلوچستان؛

عملیات مطالعاتی معدن کوه طلا پایان یافت

مطالعات معدن ۱۰ میلیون تنی طلا در بزمان سیستان و بلوچستان پایان یافت.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان;رئیس سازمان صنعت، معدن وتجارت استان سیستان و بلوچستان گفت: عملیات مطالعات معدن ده میلیون تنی طلا دربزمان سیستان و بلوچستان پایان یافت.

نادر میرشکار افزود: کار عملیات مطالعاتی معدن کوه طلا در بزمان سیستان وبلوچستان به پایان رسیده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن وتجارت استان با اشاره به اینکه کارمطالعات این معدن طلا که درشهرستان بزمان درحوزه ایرانشهر قرار دارد اخیرا به پایان رسیده است، افزود: با ایجاد زیر ساخت های لازم وبرنده شدن یک کنسرسیوم و شرکت داخلی بزودی کار اکتشافات درمعدن کوه طلای بزمان ایرانشهر آغاز می‌شود.

میرشکار برآوردهای اولیه ذخایرمعدن کوه طلای بزمان را بیش از ده ملیون تن اعلام کرد و افزود:  عیار معادن طلای دنیا نیم گرم در تن است  و این معدن طلای بزمان برخلاف  معادن طلای دنیا ازعیاربالایی برخوردار است.

وی با تاکید بر اینکه براساس ارزیابی و عیارسنجی  از هر تن موادمعدنی این معدن  به میزان یک گرم طلای خالص استحصال می‌شود افزود: با بهرداری از این معدن طلا در جنوب سیستان و بلوچستان که از ذخایربسیار غنی برخوردار است برای نزدیک به دویست نفر از جوانان جویای کار شغل ایجاد می‌شود و ارزش مالی بسیار بالایی برای کشور و منطقه دارد.

میرشکاربا اشاره به اینکه سیستان وبلوچستان ازمنابع بسیارغنی معدنی بهرمنداست وهم اکنون درمناطق مختلف کارشناسایی واکتشاف عرصه های جدید دردست اقدام است گفت: سیستان وبلوچستان به لحاظ داشتن منابع معدنی غنی  لقب رنگین کمان معادن کشور را به خودش اختصاص داده است و طلا، مس، سنگ‌های تزینیی وقیمتی، سنگ آهن، آهن پلاسری، منگنز، آنتیموان وگرانیت سفید ازجمله ذخایر و منابع معدنی استان به شمارمی‌رود.

انتهای پیام/ف
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۷:۳۰ ۰۲ تير ۱۳۹۷
کاش کوه طلا برای من بود
ناشناس
۱۷:۳۰ ۰۲ تير ۱۳۹۷
سلام
از یک کارشناس معدن بعیده که همچین نظری درباره حجم و وزن طلای پیدا شده داشته باشه.
منظور ایشون از 10 میلیون تن وزن کل کوه بوده.
یک مسئله ریاضی ساده است . خلوص یک گرم در تن یعنی برای استخراج یک گرم طلا یک تن خاک یا سنگ باید وجود داشته باشد(یک میلیون برابر) . برای 10 میلیون تن طلا باید 10 میلیون میلیون تن ، خاک یا سنگ با فرض اینکه هر تن خاک یا سنگ 0.2 متر مکعب حجم داشته باشد و مساحت معدن مورد نظر 100 کیلومتر مربع باشد (10 کیلومتر در 10 کیلومتر) باید تا عمق 20 کیلومتر حفاری شود . ( تا جایی که این حقیر میدانم عمق میانگین پوسته زمین 10 کیلومتر است).
برای درک ساده تر میتوان اشاره کرد که بیشتر 4 کوه اورست در چنین فضایی جا میگیرد.
حال خود قضاوت کنید که آیا چنین چیزی ممکن است؟