سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

یک کارشناس طب سنتی عنوان کرد:

قوانین میوه خوردن از نگاه طب سنتی / طرز تهیه شربتی مناسب در تابستان

یک کارشناس طب سنتی با بیان قوانین میوه خوردن از نگاه طب سنتی, طرز تهیه شربتی مناسب در تابستان را تشریح کرد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید جواد علوی درباره قوانین میوه خوردن اظهار داشت: بین خوردن میوه و غذا باید دست کم 2-1/5 ساعت فاصله باشد چون در غیر این صورت، موجب سوء هاضمه می‌شود.
 
به گفته وی پس از میوه‌های تر مانند سیب و انگور و هندوانه نباید بلافاصله آب نوشید وگرنه موجب نفخ شدید و سنگینی معده می‌شود. در همراهی میوه‌ها باید به گرمی و سردی آنها توجه شود همچنین دو میوه نفاخ نباید همزمان استفاده شوند.
 
این کارشناس طب سنتی بیان داشت: سیب و انگور را می‌توان به عنوان غذا خورد ولی هندوانه و خربزه و طالبی برای این کار مناسب نیستند.
 
علوی بیان داشت: سیب شیرین را می‌توان به همه توصیه کرد؛ گرم مزاج ها می‌توانند سیب ملس استفاده کنند. خوردن فالوده سیب با نصف استکان گلاب و کمی شکر یا نبات، موجب تقویت ذهن و قوای بدن می‌شود.
 
وی افزود: زیتون حتما باید همراه غذا خورده شود نه پیش و پس از آن. انجیر و آلو برای رفع یبوست در رمضان مناسب‌اند و حتما باید رسیده و شیرین باشند؛ خوردن میوه‌های نارس موجب سوء هاضمه می‌شود.
 
شربت انجیر مناسب فصل تابستان
 
این کارشناس طب سنتی عنوان کرد: برای تهیه شربت انجیر می‌توان تعدادی انجیر خشک را در یک ظرف آب گرم ریخته شود و 24 ساعت خیس بخورد سپس می‌توان آب آن را جداگانه به صورت خنک و انجیرها را هم جدا مصرف کنید البته می‌توان انجیر را در گلاب خیساند که اثرات آن خیلی بهتر می‌شود.
 
علوی خاطرنشان کرد: اگر شربت انجیر را قبل از غذا مصرف شود به عنوان یک ملین خوب و بدون عارضه محسوب می‌شود که علاوه بر اینکه نوشیدین مناسب در تابستان است, بسیار مقوی بدن بوده و به بدن انرژی می‌رساند.
 
منبع: تسنیم
 
انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.