سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کشاورزی در هفته ای که گذشت؛

کشت برنج در کدام استان ها مقرون به صرفه است؟/تیزی تیغ کاکتوسهای وارداتی در دستان تولید کنندگان داخلی

مدیر کل دفتر غلات و محصولات اساسی معاونت زارعت گفت: تولید برنج در استانهایی که با بحران آب روبرو هستند به سبب آب بر این محصول صرفه اقتصادی ندارد.

به گزارش خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان؛ افزایش 60 درصدی تولید چای تا عوامل افزایش قیمت لیمو ترش از مهم ترین رویدادهای کشاورزی در هفته ای که گذشت؛


واردات کاکتوس بلایی ناگهانی بر سر بازار گل و گیاه شده که تولیدات داخلی را دستخوش ناملایمات کرده است.

معاون فنی کنترل سازمان حفظ نباتات گفت: با همکاری و هماهنگی سه استان زیتون خیز کشور در مبارزه با آفت مگس زیتون می توان خسارت احتمالی این محصول را کاهش داد.



رئیس سازمان چای گفت: با توجه به هوای مساعد و حمایت دولت از چایکاران، امسال میزان تولید برگ سبز چای تا کنون نسبت به سال گذشته 60 درصد افزایش یافته است.


رئیس اتحادیه پرنده و ماهی گفت:در یک ماه اخیر نرخ هر کیلو قزل آلا به سبب کاهش عرضه ،افزایش یافته و قیمت مرغ در بازار با ثبات روبرو بوده است.



رئیس مرکز اصلاح نژاد بهبود تولیدات دامی گفت: خوراک اصلی محصولات لبنی شیر خام است از این رو تخصیص مشوق های صادراتی به افزایش جذب شیر خام و تسهیل صادرات منجر خواهد شد و از انباشت شیر خام جلوگیری می کند.


مدیر کل دفتر غلات و محصولات اساسی معاونت زارعت گفت: تولید برنج در استانهایی که با بحران آب روبرو هستند به سبب آب بر این محصول صرفه اقتصادی ندارد.



رئیس سازمان شیلات گفت: ماهیان گرم آبی به ویژه گونه کپور ماهیان در بازارهای صادراتی کشورهای منطقه بویژه عراق جایگاه ویژه ای به دست آورده اند.


نایب رئیس اتحادیه باغداران گفت: افزایش تقاضا، کاهش نسبی تولید و سودجویی برخی افراد دربازار عامل اصلی گرانی لیمو ترش در روزهای اخیر است.



رئیس انجمن خوراک دام و طیور گفت: تا به امروز تولید خوراک دام در واحد های غیر مجاز هزار و 800 میلیارد تومان خسارت به صنعت دامپروری کشور وارد می کند .

انتهای پیام/








تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.