سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هشدار؛

این برندهای مشهور چای حاوی سموم آفت کش هستند+اسامی

محقان به تازگی دریافتند برخی برندهای مشهور تی بگ استاندارد نبوده و حاوی مواد سمی سرطانزا و آسیب رسان به کلیه است.

به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ چای یکی از محبوب ترین نوشیدنی ها در جهان است، در این میان چای کیسه ای به دلیل سرعت آماده شدن و هزینه کمتر طرفدارانی زیادی پیدا کرده و اغلب افراد در محیط کار ، زمان استراحت هنگام مطالعه از این محصول استفاده می کنند.

 به دلیل محبوبیت زیاد بسیاری از برندها چای های کیسه ای یا تی بگ های طعم دار مختلفی تولید کردند اما نکته مهم و قابل توجه این است که برخی از برندهای چای کیسه ای حاوی مواد سمی و سرطان زا هستند.

بسیاری از برنده چای مانند چای جمهوری(Republic of Tea) ،توئینینگز(Twinings)، یوگی(Yogi)، چای فورته(FORTE) ، مایتلی لیف(Mighty Leaf)، ریدر جوز( Trader Joe’s)، تتلی (Tetley)، لیپتون، آلگرو(Allegro)،سلستیال سیزنینگ(Celestial Seasonings)،تیوانا(Teavana)، تازو(Tazo) و بیگلو(Bigelow) حاوی مقدار زیادی مواد سمی مانند فلوراید و آفت کش ها هستند. این فلوراید مصنوعی ماده سمی بوده و میزان زیاد آن در چای خطرناک است.

چای های حاوی فلوراید و آفت کش ها
چای غیر طبیعی و صعنتی حاوی باقیمانده آفت کشها بوده و به دلیل سطانزا بودن این مواد آن ها خطرناک هستند.

در  مطالعه جدیدی از مجله، تحقیقات بین المللی مواد غذایی  محققان دریافتند که  چای های حاوی فلوراید خطر ابتلا به بیماری های خطرناک متعددی مانند اختلالات کلیوی، بسیاری از سرطانها مانند دهان و دندان و استخوان را افزایش می دهد.

اندازه گیری های اخیر محققان نشان می دهد اغلب این برندها  7 واحد در میلیون (ppm) فلوراید داشتند، درحالی که  سطح مجاز آن  4 ppm است.  فلوراید سال های زیادی در استخوان ها و بدن  تجمع  پیدا کرده و این اتفاق بسیار خطرناک است.

 چای های بدون کافئین سطح فلوراید بیشتری نسبت به چای های کافئین دار دارند.

منبع:fhfn.org

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۴
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۲:۱۵ ۲۷ مهر ۱۳۹۷
تمامی محصولاتی که امروزه تولید می شوند شیمیایی و غیر طبیعی هستند و اکثر متقلبانه تولید می شوند والسلام

علت این همه سرطان و بیماری ها همین مواد غذایی های شیمیایی و مصنوعی هستند
Hamed
۱۲:۲۵ ۰۴ دی ۱۳۹۵
سلام
اگر واقعاً اين برندها مشكل دارند؛چرا به وفور در فروشگاه هاي سطح كشور به فروش مي رسند؟!
من زيان بار بودن برندهاي اعلامي را نفي نمي كنم؛اما در اين جا اين سوال مطرح هست كه اگر قرار باشد مردم خودشان حواسشان به زيان بار بودن اين قبيل كالاها و موارد مشابه باشد،پس نقش و مسئوليت نهادهاي نظارتي و بهداشتي چيست؟؟؟؟
پُر واضح است كه مسئولين به وظايفشان درست عمل نمي كنند.
فقط مي گم متأسفم.
مهدی عابدیان زیدی
۱۲:۱۷ ۰۴ دی ۱۳۹۵
۱۲۴ ملیون سال پیش ،من بین برگ هایی که به سود بدن انسان بوده برگی انتخاب کردم ونام اورا چای گذاشتم ،واولین محصوص بهشتی در زید کاشت شد،فقط یک برگ چای موتبر و اصلی ترین آن هم چای مازندران که در زمین های میاندرود کاشت می شود .
چای سبز ژاپن چین از گیاهی دارویی است که با خوردن نوشیدنی آن سرطان در بدن انسان از بین می برد
مهدی عابدیان زیدی
۱۲:۰۴ ۰۴ دی ۱۳۹۵
فقط دو زرگ چاه موتبر است ،چای سبز کشور چین ژاپن چای ایرانی
چای اصلی که با برگ آن چای دم می دهند برگ چای گلستان مازندران گیلان تهران خراسان شمالی اردبیل است ،
ناشناس
۱۱:۴۹ ۰۴ دی ۱۳۹۵
هر دم از این باغ بری می رسد
ناشناس
۱۱:۴۱ ۰۴ دی ۱۳۹۵
ماپشم شیشه رو برنج می کنیم می خوریم هیچیمو ن نمیشه, اونوقت فلورید وآفت کش می خواد مارو بکشه. ما اونقدر فراورده های مسموم وتقلبی خوردیم که دیگه اگه یه وقت خدای نکرده خدای نکرده یه غذای درست حسابی بخوریم مسموم میشیم.
حمید
۱۱:۲۸ ۰۴ دی ۱۳۹۵
سلام...اگه سمی و سرطانزا هستند پس چطور مجوز بهداشت دارند و الان در فروشگاه ها هم هست؟؟؟؟
ناشناس
۰۸:۳۷ ۰۴ دی ۱۳۹۵
اصلا خیالتان راحت هر چه ماده خوراکی بسته بندی تو بازار هست که مواد نگهدارنده به آن اضافه می کنند مثل انواع لبنیاتها و کنسرو ها و کمپوتها و حتی آب معدنی ها کلش سرطانزا است سرطان نوش جانتان
ناشناس
۰۶:۳۲ ۰۴ دی ۱۳۹۵
اینو به گمرک بدید تا نزاره وارد بشن
ناشناس
۰۳:۴۶ ۰۴ دی ۱۳۹۵
تو ایران همش که هس . دس دس
ناشناس
۲۲:۱۷ ۰۳ دی ۱۳۹۵
چاي خوب يعني محصولات لاهيجان و ديگر شهرهاي گيلان خالص بدون عطر و رنگ صنعتي دم كردن در قوري زمان لازم حد اقل ٣٠ دقيقه حد اكثر ٤٥ دقيقه


من حتي معتقدم بعضي برند ها امكان دارد بمقدار نا محسوس ولي مؤثر مواد مخدر داشته باشند
ناشناس
۲۲:۱۷ ۰۳ دی ۱۳۹۵
چاي خوب يعني محصولات لاهيجان و ديگر شهرهاي گيلان خالص بدون عطر و رنگ صنعتي دم كردن در قوري زمان لازم حد اقل ٣٠ دقيقه حد اكثر ٤٥ دقيقه


من حتي معتقدم بعضي برند ها امكان دارد بمقدار نا محسوس ولي مؤثر مواد مخدر داشته باشند
محمد
۲۲:۰۵ ۰۳ دی ۱۳۹۵
یعنی چای های ایرانی همشون سالم و فاقد هرگونه مواد سمی و سرطانزا هستن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
منا
۲۲:۰۲ ۰۳ دی ۱۳۹۵
من که لیپتون میخوردم......