سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۸ ماده غذایی تشدیدکننده "سردرد"

"سردرد‌های میگرنی" به دلایل مختلف آغاز و تشدید می‌شوند. حتی برخی غذا‌های معمولی که ما در رژیم غذایی روزانه استفاده می‌کنیم نیز گاهی ممکن است باعث آغاز سردرد میگرنی شوند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، افرادی که از سردردهای میگرنی رنج می برند باید رژیم غذایی خود را به دقت بررسی کنند تا متوجه شوند که معمولا بعد از خوردن چه غذایی دچار سردرد می شوند.
 
ماست پرچرب: نتایج یک پژوهش آمریکایی نشان می‌ دهد که میزان بالای چربی خون می‌ تواند عاملی برای بروز دردهای میگرنی شود. این محققان به مدت 12 هفته روی 54 بیماری میگرنی بررسی‌ هایی انجام دادند. به این ترتیب که جزئیات بیماری و رژیم غذایی آن‌ ها را به طور دقیق بررسی کردند. سپس میزان چربی‌ های مصرفی این افراد را 20گرم کاهش دادند. همین مسئله باعث کاهش شدت و مدت دردهای میگرنی شد. اگر شما هم میگرن دارید بهتر است از مصرف مواد غذایی خیلی چرب به خصوص لبنیات بپرهیزید.
 
الکل: مواد نگهدارنده موجود در نوشیدنی های الکلی به نام سولفیتها با سردردهای میگرنی ارتباط مستقیم دارند. الکل در هر شکلی منجر به افزایش جریان خون به مغز و کم آبی بدن و در نتیجه بروز سردرد شود.
 
قهوه: کافئین اگرچه در برخی از افراد از بین برنده سردرد است اما در برخی از کسانی که داروهای برطرف کننده میگرن را مصرف می کنند، می تواند ماشه سردرد تلقی شود. تحقیقات نشان می دهد که تنها مصرف 200 میلی گرم کافئین (2 تا 3 فنجان قهوه) در روز برای از بین بردن سردرد کافیست.
 
پنیر: به عقیده‌ برخی از متخصصان پنیر جزو مواد غذایی ایجادکننده‌ دردهای میگرنی است. نتایج بررسی ‌های متعدد نشان می ‌دهد که آمین‌ های موجود در ترکیب برخی از پنیرها مانند «تیرامین» می ‌تواند باعث بروز میگرن و تشدید آن شود. افراد مبتلا به میگرن نسبت به پنیر حساس هستند و بهتر است از پنیرهای تخمیر شده بپرهیزند.
 
سس سویا: مونوسدیم گلوتامات که در سس سویا به عنوان یک افزودنی استفاده می شود، علت بروز سردردهای وحشتناک در 10 تا 15 درصد از افرادی است که به سردردهای میگرنی مبتلا هستند. سس سویا در واقع بسیار شور بوده و می تواند منجر به کم آبی بدن و در نهایت شروع سردرد شود.
 
بستنی: نتایج یک پژوهش انگلیسی که روی ۱۴۵ نفر انجام شده است نشان می ‌دهد که بستنی نیز می‌ تواند یکی از عوامل ایجاد میگرن شود به خصوص اگر فرد با سرعت زیاد آن را میل کند. توجه داشته باشید که به عقیده‌ محققان بستنی و محصولات مشابه آن باعث ایجاد میگرن نمی ‌شوند اما باعث بروز دردهای ناگهانی و زودگذر خواهند شد. اگر به میگرن مبتلا هستید با آرامش و کم ‌کم از بستنی‌ را میل کنید.
 
موز: موز معمولا در لیست محصولات غذایی تشدید کننده سردرد نیست اما می تواند برای افرادی که به تیامین حساسیت دارند، درست مانند پنیر، آغازگر سردرد باشد.
 
پاستاها و کیک ها: رژیم ‌های غذایی می ‌تواند روی بروز دردهای میگرنی تاثیر بگذارد. افرادی که دچار مشکل عدم تحمل گلوتن (سلیاک) هستند بیشتر در معرض مشکل قرار دارند. محققان روی ۹۰ بیمار که مبتلا به میگرن و سلیاک هستند مطالعه کرده و روی رژیم غذایی ‌شان بررسی‌ های انجام دادند. بعد از ۶ ماه درمان و کنترل رژیم غذایی یک نفر از میگرن خلاص و در مشکل سه فرد دیگر بهبودی قابل‌ملاحظه‌ ای مشاهده شد. در مصرف مواد غذایی حاوی گلوتن مانند نان، پاستاها، کیک‌ ها، پیتزاها و ساندویچ و غیره احتیاط کنید.
 

منبع: آوای سلامت
 
انتهای پیام/

 
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.