به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
سمنان؛ داوود یاراحمدی رئیس حوزه هنری استان سمنان در حاشیه این مراسم گفت : امروز یکی از افتخارات استان سمنان بود که توانستیم بعد از ۹سال جشنواره را از حالت شهرستانی بهصورت منطقهای سوق دهیم که این ظرفیت برای نویسندگان و شاعران استان وجود دارد که آثار خود را در بعد کشوری به ورثه ظهور قرار دهند.
داوود یاراحمدی بابیان اینکه استان سمنان با ۵۹ شرکتکننده و ۸۷اثر داستان و ۲۰۸اثر شعر در این جشنواره بیشترین آثار ارسالی را به خود اختصاص داد، افزود: استانهای شرکتکننده در جشنواره به ترتیب گیلان با ۳۶اثر، مازندران ۳۲اثر، خراسان شمالی ۱۸ اثر و گلستان با ۱۵ اثر در این جشنواره حضور داشتند.
وی هدف از برگزاری جشنواره را رویکرد بومی سرایی و توجه به اسطورههای ادبیات عنوان کرد و تصریح کرد : این جشنواره از سال ۸۶ کار خود را آغاز کرد و تا به امروز مورد استقبال جمع کثیری از هنرمندان قرارگرفته و برگزاری موفق جشنواره منطقهای در دورههای گذشته امروز نویدبخش جهشی خوب در اجرای کشوری این جشنواره است.
رئیس حوزه هنری استان سمنان خاطر نشان کرد : این جشنواره باهدف یافتن افرادی که در حوزه ادبیات گمنام هستند میکوشد تا آثار این دسته از هنرمندان مطرح و معرفی شود و همین امر ایجاد انگیزه برای فعالیت بیشتر جوانان در عرصه ادب و هنر محسوب میشود که بتوانند با پرورش ذهن آثار خود را به نمایش قرار دهند.
یاراحمدی اظهار داشت : بهمنظور تشویق جوانان در نوشتن و افزایش سرانه مطالعه در استان سمنان همه آثار ارسالی به جشنواره در غالب کتاب منتشر خواهد شد که درواقع جشنوارهها ابزاری برای معرفی هنرمندان محسوب میشود.
وی افزود : استانهای البرز و گیلان به ترتیب حائز برترینها در بخش شعر و استانهای سمنان و گیلان در بخش داستان رتبههای اول و دوم این جشنواره را به خود اختصاص دادند.
در این مراسم از تعدادی آثار برتر در حوزه شعر و داستان و همچنین از دستگاههای اجرایی که در برگزاری مراسم نقش داشتند، بهرسم یادبود تجلیل شد.
در این مراسم از سه کتاب عادت به چای بدون قند، پنجره کذایی و چرا جرجیس مجموعه آثار هشت جشنواره برگزارشده در دورههای قبل، رونمایی شد.
انتهای پیام / ذ