سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پرداخت کمک هزینه های درمانی به بیماران خاص درخرمشهر

مدیر شبکه بهداشت و درمان خرمشهر از پرداخت کمک هزینه های درمانی به مبلغ ۲۰۵ میلیون تومان به ۱۹۰ بیمار مبتلا به بیماری های خاص در این شهرستان خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ؛فرشید بهشتی مدیر شبکه بهداشت و درمان خرمشهرگفت: ۱۹۰نفر از بیماران خاص خرمشهر ماهانه تخفیف هزینه های دارویی دریافت کردند که این مبلغ از آغاز طرح تا ۱۵ فرودین حدود ۲۰۵ میلیون تومان بوده است.

وی افزود : درسال گذشته به طور میانگین هر ماه در حدود ۱۶۰ نفر با مراجعه از تخفیف های ۵۰ تا ۹۰ درصدی تهیه دارو استفاده کردند.

مدیر شبکه بهداشت ودرمان خرمشهر با یادآور شدن اینکه این خدمت با عنوان تخفیف داروهای مورد نیاز بیماران خاص بوده که هزینه آن توسط معاونت غذا ودارو دانشکده علوم پزشکی آبادان پرداخت شده است، گفت: به دلیل بالا بودن هزینه  داروی های مورد نیاز  بیماران خاص، معاونت غذا وداروی دانشکده علوم پزشکی آبادان با انعقاد قرارداد با دارو خانه شبانه روزی امام رضا(ع) خرمشهر و با همت امور دارویی شبکه  بهداشت و درمان خرنشهر از ۲۶ تیر ۹۶ تا  ۱۵ فرودین ۹۷  پیش فاکتور هزینه دارو را صادر کرد.

بهشتی با بیان اینکه  بیماران خاص اعم از  بیماران سرطانی ، مادران باردارپرخطر، بیماران رماتیسمی ، MS  و بیماران پیوندی از این خدمات در خرمشهر استفاده کردند، بیشترین دریافت کننده تخفیف دارویی در این شهر را متعلق به بیماران سرطانی اعلام کرد.

انتهای پیام/د

پرداخت ۲۰۵ میلیون تومان کمک هزینه دارویی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.