سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کوکو سبزی با طعمی فوق العاده برای افطار

کوکو سبزی غذایی بسیار پر طرفدار و خوشمزه است که بسیار سریع و آسان هم تهیه می‌شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،کوکو سبزی غذایی بسیار پر طرفدار و خوشمزه است که بسیار سریع و آسان هم تهیه می‌شود و معمولا غذای متداولی در سفره های ایرانیست. درماه مبارک رمضان هم می‌توانید این کوکوی خوشمزه را برای سفره افطار تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

مواد لازم برای 4 نفر

سبزی کوکو ( تره ، جعفری ، شوید ، گشنیز و کمی شنبلیله ) 500 گرم
تخم مرغ ( سفیده و زرده با هم ) 2 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
شیر یک قاشق غذا خوری
زرشک و مغز گردو (درصورت تمایل ) روی هم نصف فنجان کوچک
برگ کاهو 1 عدد در صورت تمایل برای طعم بهتر
سیر 2 پر
روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم
دستور پخت کوکو سبزی و مدل‌های تزئین آن

طرز تهیه

1. سبزی کوکو را بعد از شستن کنار بگذارید تا کاملا خشک شود و بعد به همراه برگ کاهو و سیر ریز و یکدست خرد کنید سبزی کوکو می بایست از سبزی پلویی ریزتر خرد شود.

2. در دو قاشق روغن خوب سرخ کنید. توجه داشته باشید که سبزی شما در این مرحله باید خوب سرخ شود ، وگرنه در هنگام پخت نهایی در تاوه روی کوکوسبزی شما سیاه شده در صورتیکه مغز آن خام می باشد .

3. وقتی سبزی کاملا سرد شد در یک پیاله کوچک تخم مرغ ها را یکی یکی شکسته و پس از اطمینان از سالم بودن آنها ظرف مناسبی تهیه کرده و سبزی و تخم مرغها را در آن خوب مخلوط نمایید تا خوب پف نماید.

4. نمک ، فلفل ،زرد چوبه و بیکینگ پودر را به مواد اضافه نمایید . در صورت تمایل از نصف فنجان مخلوط زرشک و مغز گردو هم داخل مواد استفاده کنید.

5. و در آخر یک قاشق غذا خوری شیر را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یک دست شوند .

6. سپس روغن مخصوص سرخ کردنی را در تابه بریزید و بگذارید کاملاً داغ شود، در غیر این صورت کوکو به تابه می چسبد و موقع برگرداندن خرد می شود . بعد مواد را آهسته داخل تابه بریزید و کف تابه پخش کنید و با پشت قاشق آنرا صاف نموده و درب تابه را بگذارید تا کوکو مغز پخت شود . حرارت را ابتدا کمی زیاد کنید تا مواد خودشان را بگیرند و بعد زیر تابه را کم کنید تا یک روی مواد کاملا برشته شود ( حدود 15 دقیقه ) وقتی یک روی مواد کاملا برشته شد آنرا به شکل دلخواه برش داده کوکو را برگردانید طوری که خرد نشود . و دوباره حرارت را کمی زیاد کنید تا مواد خودشان را بگیرند و بعد اجازه دهید تا با حرارت ملایم روی دیگر کوکو هم برشته شود.

*میتوانید کوکو سبزی را در فر هم آماده کنید . در این صورت فر را از قبل با 350 درجه فارنهایت گرم کنید و کوکو را به مدت 40 دقیقه داخل آن قرار دهید تا کاملا برشته شود .

منبع:برترین ها

انتهای پیام/

دستور پخت کوکو سبزی

برچسب ها: آشپزی ، دانستنی ها
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.