سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

امروز اتفاق افتاد؛

شلیک موشک «بدر ۱» یمنی‌ها به پایگاه سعودی‌ها

حمله موشکی نیروهای ارتش و کمیته های مردمی یمن به پادگان نظامیان سعودی در نجران و حملات توپخانه ای این نیروها علیه مواضع نظامیان سعودی در عسیر از مهم ترین اخبار امنیتی یمن است.

به گزارش حوزه تحولات منطقه گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، یگان موشکی ارتش و کمیته های مردمی یمن امروز سه شنبه 16 مردادماه موفق شدند با شلیک یک فروند موشک بالستیک از نوع بدر ۱ پادگاه الواجب واقع در نجران در خاک عربستان را هدف قرار دهند.

پیشتر نیز نیروهای یمنی با شلیک این نوع از موشکهای بالستیک، فرودگاه جیزان عربستان را هدف قرار داده بودند.

همچنین یگان توپخانه ای ارتش و کمیته های مردمی یمن مواضع نظامیان سعودی در عسیر را هدف حملات خود قرار دادند.

این نیروها با شلیک موشک های کاتیوشا و خمپاره مواضع نظامیان سعودی در نزدیکی گذرگاه علب و غیر منطقه مجازه واقع در عسیر را در هم کوبیدند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.