سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

جذب حداقل ۱۸ هزار پرستار جدید در سال آینده

عضو کمیسیون بهداشت مجلس گفت: حداقل ۱۸ هزار نیروی جدید پرستار سال آینده جذب می‌شوند.

علی نوبخت عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: کمبود پرستار در کشور یکی از موضوعات مهم در حوزه سلامت محسوب می‌شود و یکی از شاخص‌های مهم کشورها نسبت تعداد پرستار به جمعیت است.

وی ادامه داد: برای جذب پرستاران و رسیدگی به کار آنها از حدود ۲هفته پیش در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس  جلسه‌ای را برگزار کرده‌ و سپس با معاونت اجتماعی سازمان برنامه و بودجه با حضور وزیر بهداشت و عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس  که مدرک دکترای پرستاری دارد جلسه دیگری برگزار شد که در آن به این توافق دست پیدا کردیم،

نوبخت بیان کرد: هر تعداد بخش جدیدی که قرار است در سال آینده راه‌اندازی شود سازمان برنامه و بودجه برای جذب پرستاران مورد نیاز این بخش‌ها مجوزهای لازم را صادر می‌کند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تصریح کرد: پیش بینی می‌شود که سال آینده حداقل 18 هزار پرستار جذب مراکز درمانی و بیمارستان‌های جدید شوند.

نوبخت گفت: اگر وزارت بهداشت طرحی‌ در خصوص جذب و به کارگیری پرستاران در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی داشته باشند ما در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس همچنین کمیسیون تلفیق حمایت‌های لازم را انجام می‌دهیم.

انتهای پیام/

آخرین جزئیات جذب پرستاران در سال آینده

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.