سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بهترین منابع پروتئین برای کاهش وزن

اگر در حال تلاش برای کاهش وزن هستید، احتمالا نیازی به یادآوری این نکته نیست که نیاز به مقادیر زیاد پروتئین خواهید داشت. پروتئین حتی از بسیاری از منابع گیاهی، شما را سریع‌تر به اهداف کاهش وزن تان می‌رساند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،بهترین گزینه‌های غذایی سرشار از این ماده مغذی که حاوی کمترین میزان کالری هم هستند، از این قرارند:

تخم مرغ: هر دو عدد تخم مرغ تنها ۱۴۰ کالری دارد در حالی که ۱۴ گرم پروتئین به بدن شما می‌رساند. چربی موجود در زرده تخم مرغ قند خون شما را کنترل می‌کند و باعث کاهش میل به پرخوری می‌شود. یافته‌ها حاکی از آنند که مصرف تخم مرغ در وعده صبحانه هورمون گرلین که مرتبط با گرسنگی است را کاهش می‌دهد.

ماهی سالمون: هر ۳ اونس از این ماهی ۲۲ گرم پروتئین به بدن شما می‌رساند. این نوع ماهی سرشار از اسید‌های چرب امگا ۳ است که باعث افزایش سوزاندن چربی بدن می‌شود و به حفظ اشتها نیز کمک می‌کند.

پنیر کم چرب: یک فنجان از این نوع پنیر ۲۸ گرم پروتئین دارد و مصرف آن به زنان دارای اضافه وزن توصیه می‌شود.

سینه مرغ بدون پوست: هر تکه سینه مرغ دارای ۲۶ گرم پروتئین و تنها ۱۲۸ کالری است. مصرف روزانه سینه مرغ به کسانی که قصد کاهش وزن سریع دارند توصیه می‌شود.

عدس: منبع غنی از پروتئین، فیبر و مواد معدنی است و همچنین دارای کالری کم و تقریبا بدون چربی است. یک فنجان عدس پخته شده حاوی ۲۲ گرم پروتئین، ۳۰۰ کالری و کمتر از یک گرم چربی است.

کره دانه‌های چرب: روغن بادام زمینی، بادام، گردو و دیگر دانه‌های مشابه، منابعی غنی از پروتئین هستند. تقریبا هر دو قاشق از این روغن دارای ۷ گرم پروتئین است. مصرف روزانه انواع مختلف این روغن در مقادیر کم، یک رژیم غذایی مناسب محسوب می‌شود که پروتئین مورد نیاز بدن را نیز تامین می‌نماید.

تخم کدو: کدو سرشار از فیبر، مواد معدنی و ویتامین‌ها است. ۲۸ گرم تخم کدو حاوی هشت گرم پروتئین و مقادیر زیادی مواد معدنی شامل پتاسیم، منگنز و آهن است. البته به دلیل داشتن چربی بالا، باید در میزان مصرف آن دقت کرد.

بوقلمون: هر ۱۰۰ گرم از گوشت بوقلمون حاوی ۲۵ گرم پروتئین و تنها ۱۴۰ کالری انرژی است. توجه داشته باشید که مقدار سدیم در این گوشت بالاست. بهتر است گوشت تازه بوقلمون را تهیه کرده و آن را کباب کنید تا از مصرف مقدار اضافه نمک و سدیم جلوگیری شود.

منبع:آوای سلامت

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار سلامت ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.