سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آشنایی با تب خونریزی دهنده کریمه کنگو + اینفوگرافی

دامداران و کشاورزان، کارگران کشتارگاه ها، دامپزشکان و کارکنان بهداشتی و درمانی، بیشتر در معرض خطر ابتلا به تب کریمه کنگو هستند.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، تب خونریزی دهنده ویروسی کریمه کنگو یک بیماری خونریزی دهنده تب دار مشترک بین انسان و حیوان است که به وسیله کنه به انسان و دام منتقل می‌شود؛ این بیماری در آسیا، اروپا و آفریقا بیشتر از سایر مناطق است و در خاورمیانه نیز وجود دارد.

اصولا عامل ایجاد کنده ویروس می‌تواند در دمای ۵۶ درجه سانتی گراد از بین برود؛ بنابراین پختن گوشت یا پاستوریزه کردن شیر که یکی از از عناصر انتقال است، می‌تواند باعث از بین رفتن ویروس شود.

برای پیشگیری از انتقال بیماری حتما از مراکز بهداشتی و دارای مجوز گوشت تهیه کنید؛ دامداران از تماس مستقیم با حیوانات اجتناب کنند و از دستکش و ماسک و عینک استفاده کنند.

انتهای پیام/

عامل ایجاد کنده ویروس کنگو در دمای ۵۶ درجه سانتی گراد

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.