سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ارزش ریال ایران با وجود تحریم‌های آمریکا ۳۰ درصد افزایش یافت

نشریه بلومبرگ در گزارشی به رشد ۳۰ درصدی ارزش ریال ایران با وجود تحریم‌های آمریکا پرداخته است.

به گزارش خبرنگار بورس،بانک و بیمه  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، پایگاه خبری بلومبرگ در یک گزارش اعلام کرد: اگر یک ارز وجود داشته باشد که انتظار تقویتش را نداشته باشیم آن ارز، ریال ایران است، ولی واقعیت این است که ارزش ریال در بازار‌های موازی جهان بالا می‌رود و این هفته ۸ درصد و طی دو ماه گذشته ۳۰ درصد در برابر دلار گران‌تر شده است.

دولت دونالد ترامپ تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران را سخت‌تر کرده و جلوی صادرات نفت این کشور را گرفته است. نفت نیروی حیاتی اقتصاد ایران است. ترامپ که مدام از موفقیت این تحریم‌ها صحبت می‌کند، ماه گذشته پس از سرنگونی یکی از پهپادهایش در نزدیکی خلیج فارس توسط ایران تحریم‌ها را سخت‌تر کرد. وی در ژانویه به کابینه‌اش گفت: «به لطف ما ارز ایران اکنون تحت محاصره قرار دارد، ولی ارزش ریال علی رغم تحریم‌های آمریکا بالا رفته است.»

به گفته استیو هانک، یک استاد اقتصاد دانشگاه جان هاپکینز دربالتیمور، بهبود پذیری ریال نشان می‌دهد ریال ایران با اجرای محدودیت‌های واردات و حفظ ارز خارجی سرپا ایستاده است.


بیشتر بخوانید: بازار ارز همچنان در شیب کاهش قیمت/ دلار آماده برای ورود به کانال ۱۰ هزار تومان 


تغییراتی هم در سیستم ارزی ایران به وجود آمده است. بانک مرکزی ایران یک نرخ رسمی ۴۲۰۰۰ ریالی برای هر دلار را حفظ می‌کند، ولی به تازگی تلاش کرده است صادرکنندگان بیشتری از سامانه تجارت نیما استفاده کنند. این سامانه سال گذشته ایجاد شد و اجازه داده شد نرخ ارز در نیما در ماه‌های اخیر افزایش یابد تا شرکت‌های بیشتری تشویق شوند ارز خارجی خود را بفروشند.

این کار فشار بر ریال را در بازار موازی ارز پایین آورد. این بازار مورد استفاده کسب و کار‌های کوچک و اشخاص است. در این بازار در حال حاضر نرخ ارز ۱۲۰۰۰۰ ریال در هر دلار است و به نرخ نیما که حدود ۱۱۵۰۰۰ ریال است نزدیک شده است.


انتهای پیام/

برچسب ها: تحریم ، دلار
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۹:۰۹ ۲۸ تير ۱۳۹۸
خیلی عالی
ش ه
۱۷:۴۶ ۲۸ تير ۱۳۹۸
اگر تجارت کالا به کالا شود ، آنچنان نرخ دلار کاهش خواهد یافت که همه متعجب شوند ضمن آنکه حذف هزینه روادید برای توریستان نیز عالی است تا این مهم مضاعف شود.
ناشناس
۱۴:۴۵ ۲۸ تير ۱۳۹۸
واقعا