سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کافی‌شاپ در خانه؛

نوشیدنی خنک تابستانی برای خلاصی از درد مفاصل/ کبدتان را با سرکه و انگبین پاکسازی کنید

پژوهشگر طب سنتی گفت‌: مصرف شربت سرکه انگبین تأثیر چشمگیری در پاکسازی معده، کبد، کلیه و مجاری ادراری دارد.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ سرکه انگبین از ترکیب سرکه سیب یا سرکه انگور و عسل طبیعی به دست می‌آید؛ هر دو ماده‌ای طبیعی و شگفت انگیز هستند. علاوه بر این، افزودن عسل طبیعی به سرکه باعث می‌شود خواص دارویی آن برای سلامتی هم چند برابر شوند.

مصرف سرکه انگبین می‌تواند به شما در مبارزه با درد مفاصل کمک کند. همچنین به کاهش شرایط التهابی، بهبود علائم گوارشی و درمان بسیاری از بیماری‌های دیگر کمک می‌کند. اثر تقویت کنندگی سلامت سرکه انگبین به علت ویژگی‌های ضد باکتریایی، ضدعفونی کنندگی، ضد التهابی و ضد قارچی آن است.

عسل خام و فرآوری نشده، یکی از غذاهای طبیعی است. عسل یک درمان خانگی شناخته شده محسوب می‌‎شود و برای قرنها از آن برای درمان بیماری‌های مختلف بهره می‌گرفتند. عسل طبیعی حاوی ترکیبات فنولی است که دارای آنتی اکسیدان‌های قوی و شناخته شده هستند پس می‌توانید از آن برای ارتقاء سلامت و جلوگیری از بروز بیماری استفاده کنید.

هنگامی که عسل طبیعی و سرکه با هم ترکیب می‌شوند، این ترکیب توانایی شگفت انگیزی برای جلوگیری از عفونتها و درمان بیماری‌های مختلف دارد. بنابراین، با استفاده منظم از ترکیب سرکه سیب یا سرکه انگبین و عسل می‌تواند به بهبود کیفیت زندگی خود کمک کنید.

مصرف مداوم سرکه انگبین سیب و عسل طبیعی (سرکه انگبین) باعث کاهش التهاب می‌شود و یکی از درمان خانگی مفید برای آرتریت به شمار می‌رود. مطالعاتی که در سال ۲۰۱۱ نشان می‌داد که خواص ضد التهابی عسل می‌تواند به درمان درد آرتریت و سایر اختلالات التهابی حاد و مزمن کمک کند.


بیشتر بخوانید: با این نوشیدنی خوش‌طعم قلبتان را بیمه کنید


 نوشیدن سرکه انگبین می‌تواند از علائمی مثل سوزش سر دل و یا احساس سوزش در معده جلوگیری کند. سرکه کمک می‌کند تا اسید معده متعادل شود؛ سرکه طبیعی حاوی برخی آنتی اکسیدها است و علائم  اختلالاتی مثل سوزش در معده را کاهش می‌دهد. این ترکیب ممکن است برای افرادی که امیدی به درمان سوزش معده ندارند و مدت‌هاست که با این مشکل دست و پنجه نرم می‌کنند، مفید باشد؛ این ترکیب خواص آرام بخش دارد و برای عملکرد گلو و مری هم مفید است.

شربت سرکه انگبین، باعث پاکسازی معده می‌شود

حیدر عظمایی، محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، اظهار کرد: شربت سرکه انگبین یکی از شربت‌های اصیل ایرانی است که باعث پاکسازی، معده، کبد، کلیه‌ها، مجاری ادراری و دفع سنگ کیسه صفرا می‌شود؛ این شربت حاوی انواع ویتامین‌ها مانند ویتامین A، ویتامین‌های B، C، E ، کربوهیدارت، سدیم، پتاسیم، کلسیم، آهن، منیزیم، پروتئین، انواع اسیدها، فلونوئیدها و قندها و غیره است.

وی ادامه داد: از جمله مهم‌ترین خواص این شربت تصفیه خون و رفع غلظت آن است؛ همچنین موجب رفع دردهای مفصلی می‌شود همچنین مصرف این ترکیب،  خاصیت ضدعفونی کنندگی و پاکسازی بدن را دارد.

عظمایی گفت: سرکه انگبین علاوه بر ضد عفونی کردن بدن، موجب رفع اختلالت مفصلی برای از بین بردن باکتری‌های و گازها می‌شود؛ این شربت می‌تواند فشارخون، قند و چربی را کنترل و تنظیم کند، ترکیب سرکه و عسل برای بیماری‌‎های پوستی مانند لک و پیس، خارش و کهیر و غیره مفید است. این شربت موجب رفع نفخ معده و بهبود کبد چرب می‌شود، همچنین مصرف آن می‌تواند عروق را باز کرده  و عطش بدن را رفع کند.


بیشتر بخوانید: رفع استرس با شربت بیدمشک و بهارنارنج


این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: این شربت برای افرادی که طبع صفراوی دارند بسیار مفید است و می‌تواند به کسانی که تب بالا دارند و بدنشان حرارت زیادی دارد، کمک کند و باعث کاهش حرارت بدن شود؛ توجه داشته باشید که ترکیب سرکه و عسل برای زنان باردار و افرادی که زخم معده دارند، پیشنهاد نمی‌شود و بهتر است تا حد امکان از آن  استفاده نکنند.

وی درباره مواد لازم برای تهیه این شربت گفت: برای تهیه این شربت به سرکه انگبین به مقدار لازم، عرق شاهتره و عرق کاسنی هر کدام یک لیتر سپس این عرقیجات را با هم ترکیب می‌کنیم و هنگام خوردن به سرکه انگبین اضافه می‌شود، بهتر است که این مواد هنگام استفاده کردن به هم اضافه شوند.

عظمایی در پایان تشریح کرد: یک قاشق غذاخوری عسل، یک قاشق غذاری سرکه سیب با هم ترکیب می‌شوند و از ترکیب عرق شاهتره و کاسنی هم حدود نصف لیوان از هرکدام اضافه شود و سرکه و عسل و عرقیجات را با هم ترکیب می‌کنیم و میل می‌کنید. مقدار مصرف آن روزی یک تا دو لیوان صبح و شب آرام آرام میل کنید.

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار علمی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.