سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزایش مه رقیق در البرز

مدیر کل هواشناسی البرز از افزایش ابر و مه رقیق در استان خبر داد.

منصور رحمانیان، مدیرکل هواشناسی استان البرز، در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، گفت: تحلیل آخرین الگو‌های پیش‌بینی حاکی از جوی کم و بیش پایدار در منطقه البرز مرکزی می‌باشد که به موجب آن آسمان صاف تا کمی ابری پاره‌ای نقاط افزایش ابر و مه رقیق مورد انتظار می‌باشد.

مدیرکل هواشناسی استان البرز افزود: شنبه و یکشنبه هفته پیش‌رو آب و هوای استان البرز صاف تا قسمتی ابری همراه با مه رقیق و افزایش ابر خواهد بود؛ همچنین بارش خفیف در برخی نقاط استان انتظار می‌رود.

رحمانیان با بیان اینکه روز سه شنبه مه در استان افزایش می‌یابد، گفت: اما روز دوشنبه با کاهش دما همراه خواهیم بود و در برخی ساعات رگبار و رعد و برق اتفاق خواهد افتاد.

او گفت: در هفته جاری سردترین منطقه (کمترین دما) دیزین با دمای ۲ درجه سانتی‌گراد و گرمترین منطقه (بیشترین دما) شهرستان نظرآباد با ۲۰ درجه سانتی‌گراد است.

مدیرکل هواشناسی استان در پایان به افزایش ابر در جاده چالوس اشاره کرد و افزود: شب‌های جاده چالوس همراه با بارش خفیف خواهد بود و سرعت وزش باد به ۳۰ کیلومتر بر ساعت خواهد رسید.

شایان ذکر است طی هشت ماه گذشته سال جاری در استان البرز شاهد بارندگی ۵۵ میلیمتری بوده ایم.

انتهای پیام/د.خ

افزایش ابر در جاده چالوس

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.