سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس انجمن قیر ایران در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان؛

بازار قیر در انتظار نوسانات قیمتی قرار دارد

ورزشکار گفت: مدتیست که در قیمت گذاری وکیوم باتوم(ماده اولیه تولید قیر) بر خلاف دستورالعمل مصوب ستاد تنظیم بازار، اختلالی ایجاد شده است.

محسن ورزشکار رئیس هیئت مدیره انجمن قیر ایران در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،  با اشاره به روش قیمت‌گذاری وکیوم باتوم(ماده اولیه تولید قیر)، گفت: بر اساس صورت جلسه ستاد تنظیم بازار، قیمت‌گذاری وکیوم باتوم از طریق فرمول مصوب شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی به انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش نفت واگذار شده است و این انجمن بصورت ماهیانه اقدام به اعلام قیمت می کند.

رئیس هیئت مدیره انجمن قیر ایران افزود: طبق دستورالعمل، انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش نفت باید میانگین قیمت هفته آخر هر ماه فیول ۳۸۰ و کروسین را در فرمول بگذارند تا بر اساس روابط تعیین شده قیمت وکیوم محاسبه شود.


بیشتر بخوانید: واردات ته مانده ضایعات پالایشگاه‌های عراق، اصلی‌ترین مشکل قیر ایران


ورزشکار بیان کرد: محاسبه قیمت یک ماه آتی وکیوم بر اساس قیمت هفته آخر ماه گذشته با توجه به امکان بروز نوسانات پیش بینی نشده، مورد تایید نیست و به منظور تعدیل نوسات استفاده از میانگین ماهیانه مناسب تر است، اما این موضوع باید به صورت یکسان و در هر شرایطی توسط انجمن صنفی پالایش نفت اعمال شود و تحت تاثیر قیمت ها، روال‌ها تغییر نکند.

رئیس هیئت مدیره انجمن قیر ایران تشریح کرد: متاسفانه مدتی است که در قیمت گذاری وکیوم باتوم آبان ۹۸ بر خلاف دستورالعمل مصوب فعلی ستاد تنظیم بازار، میانگین ماهیانه مورد استفاده قرار گرفته است.

ورزشکار گفت: اگر میانگین ماهیانه و یک روال ثابت برای قیمت‌گذاری وکیوم باتوم در نظر گرفته شود، مشکلی ایجاد نمی‌شود اما تغییر روش قیمت گذاری باعث اختلال, بی‌ نظمی و عدم امکان پیش بینی قیمت برای شرکت‌ های تولید کننده قیر به عنوان خریداران اصلی این محصول پالایشگاهی می‌ شود.

انتهای پیام/

اعتراض به نحوه قیمت‌گذاری وکیوم باتوم و قیر

برچسب ها: اخباراقتصادی ، قیر
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.