سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه‌ی دمنوش سیب و دارچین

در این بخش از آموزش انواع دمنوش ها، تصمیم داریم روش تهیه‌ی یک دمنوش لذیذ و معطر زمستانی را به شما آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  امروز تصمیم داریم روش تهیه‌ی یک دمنوش لذیذ و معطر زمستانی را به شما آموزش دهیم. برای آشنایی با تهیه‌ی دمنوش سیب و دارچین، با ما همراه باشید.

 

مواد لازم:

آب: سه پیمانه
سیب: دو عدد
چوب دارچین: دو عدد

طرز تهیه:

سیب‌ها را به شکل مکعب‌های کوچک، خورد می‌کنیم.

سیب‌های خورد شده را به همراه آب، در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار می‌دهیم و صبر می‌کنیم تا به دمای جوش برسد.

درب ظرف حاوی سیب و آب را بسته و اجازه می‌دهیم به مدت بیست دقیقه روی حرارت ملایم، به آرامی بجوشد.

مخلوط سیب و آب را در مخلوط‌کن ریخته و آن را میکس می‌کنیم.

مخلوط به دست آمده را از صافی عبور می‌دهیم تا پوست و ضایعات سیب، از مایع جدا شود.

مایع به دست آمده را در ظرفی ریخته و مجددا روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا دم بکشد. می‌توانید دمنوش را روی حرارت غیرمستقیم نیز قرار دهید. چوب‌های دارچین را به دمنوش اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا با چوب دارچین معطر شود.

دمنوش آماده شده را در فنجان‌های مناسب ریخته و به همراه شکر یا عسل، سرو می‌کنیم.

برای تزیین این دمنوش، می‌توان از چوب دارچین یا تکه‌های سیب، استفاده کرد.

منبع: تابناک

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.