سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه فاهیتای مرغ؛ تند و خوشمزه

فاهیتای مرغ یک غذای معروف و خوشمزه در مکزیک و تگزاس است که پایه و اساس آن گوشت قرمز یا سینه‌ی مرغ گریل شده با نان تورتیلا است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فاهیتا در اصل یک غذای معروف مکزیکی است که آن را می‌توان با گوشت قرمز یا مرغ (چیکن فاهیتا) درست کرد. در واقع فاهیتا به گوشت گریل شده‌ای گفته می‌شود که با نان تورتیلا سرو می‌شود. فاهیتا می‌تواند به عنوان یک وعده‌ی اصلی یا پیش غذا سرو شود.

مواد لازم برای فاهیتای مرغ:
سینه مرغ ۶۰۰-۷۵۰ گرم
روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
* پیاز ۱ عدد بزرگ
* فلفل دلمه رنگی ۳ عدد
آب لیمو تازه ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
سیر ۴ حبه (له شده)
نمک نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
زیره نصف قاشق چایخوری
گشنیز ریز خرد شده ۱/۴ فنجان
* فلفل هالوپینو ۱ عدد درشت (له شده)


* پیاز (بصورت نیم حلقه حلقه‌هایی با ضخامت نیم سانتی متر)
* فلفل دلمه رنگی (ا عدد از هر رنگ. بصورت نیم حلقه حلقه‌هایی با ضخامت نیم سانتی متر)
* فلفل هالوپینو (در صورت عدم دسترسی فلفل سبز تند)


طرز تهیه فاهیتای مرغ:
سینه‌های مرغ را به صورت ورقه ورقه با ضخامت ۱ سانتی متر برش بزنید.

سینه‌های مرغ را به صورت ورقه ورقه برش بزنید


آب لیمو، روغن زیتون، سیر، نمک، فلفل قرمز، زیره، گشنیز و فلفل هالوپینو را درون یک ظرف بزرگ ریخته مواد را با هم مخلوط کنید. سپس مرغ‌ها را به مدت ۱ ساعت درون مواد و در دمای معمولی اتاق درون مواد بخوابانید.

مرغ‌ها را داخل سسی که آماده کرده بودید قرار بدهید


قبل از سرخ کردن روی ورقه‌های مرغ را با دستمال کاغذی حوله‌ای از مواد درشتی که موقع خواباندن به آن چسبیده پاک کنید، زیرا موقع سرخ کردن اگر چیزی به مرغ چسبیده باشد می‌سوزد.

یک ماهی تابه چدنی را روی گاز با حرارت زیاد قرارداده و ۱ قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه کنید و هنگامی که ماهی تابه داغ شد، مرغ‌ها را درون ماهی تابه انداخته و اجازه دهید تا یک طرف آن خوب سرخ شود.

مرغ‌ها را با دستمال خشک کنید و در روغن سرخ کنید


سپس طرف دیگر آن‌ها را سرخ کرده و از روی شعله بر دارید و مرغ‌ها را روی هم قرارداده و روی آن‌ها را با فویل ببندید تا گرم بمانند.

وقتی مرغ‌ها سرخ شد آن‌ها را در فویل قرار بدهید تا گرم بمانند


یک قاشق غذاخوری روغن مایع درون یک ماهی تابه چدنی دیگر ریخته روی حرارت با شعله زیاد قرار دهید و به محض اینکه روغن داغ شد پیاز و فلفل دلمه‌های رنگی خرد شده را به آن اضافه کنید. به وسیله یک قاشق مواد را به هم می‌زنید تا همه مواد به روغن آغشته شود. ۲ دقیقه زمان برای پخت مواد کافی است، اما اگر می‌خواهید مواد طعم خامی نداشته باشد زمان پخت را ۲ دقیقه بیشتر کنید.

پیاز و فلفل دلمه ای‌های رنگی خرد شده را در روغن تفت بدهید


در پایان مرغ‌ها را به شکل نواری بریده و به مواد اضافه کنید. سپس درون ظرف مورد نظر ریخته و سرو کنید.

در پایان مرغ‌ها را به شکل نواری بریده و به مواد اضافه کنید


سرو کردن ماهیتا:
مواد لازم (موارد پایین به جز نان پیتا اختیاری بوده و می‌توان یک یا چند مورد را حذف کرد):
خامه ترش ۱ پیاله (در صورت نداشتن خامه ترش می‌توانید از مخلوط خامه شیرین و ماست چکیده شیرین پرچرب استفاده کنید)
نان پیتا ۴-۶ عدد (هر یک از نان‌های دایره‌ای شکل را به چهار قسمت تقسیم کنید)
پنیر چدار یا گودا رنده شده ۱ فنجان
گواکومولی ۱ فنجان

 

(برای تهیه گواکومولی ۲ عدد میوه اوکادو را پوست کنده و میوه خرد شده آن را همراه با آب یک عدد لیمو، کمی نمک، نیم فنجان پیاز خرد شده، ۲ قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده، کمی فلفل و یک حبه سیر درون غذاساز ریخته و خوب مخلوط کنید تا بصورت کرم سبز رنگی در آید. به این ماده خوراکی گواکومولی می‌گویند)


کاهوی ریز رشته شده ۱ پیاله
گوجه فرنگی ریز شده ۱ پیاله


روش سرو ماهیتا:
نان‌های برش خورده (کمی تست شود، ولی خشک نشود)، خامه ترش، پنیر چدار، گواکومولی، کاهوی رشته شده، گوجه و ظرف فاهیتا را روی میز و کنار هم بچینید.

یک تکه از نان برداشته و لای آن مقداری فاهیتا کمی خامه ترش، کمی کاهو، کمی گوجه، کمی گواکومولی و کمی پنیر ریخته و بصورت لقمه صرف کنید.

 

نکته:

می‌توانید موقع سرو به جای خامه ترش و گواکومولی به آن سس سالسا بزنید.


منبع: بیتوته

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.