سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه نان خرمایی کرمانشاهی

طرز تهیه نان خرمایی کرمانشاهی را به سادگی هر چه تمام‌تر تهیه کنید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، نان خرمایی یکی از سوغاتی‌های خوشمزه استان‌های غرب کشور است و معمولاً برای هر سلیقه‌ای خوشمزه هستند.

مواد لازم:

آرد سفید= نیم کیلو
کره‌ی گیاهی= ۲۵۰ گرم
ماست = ۲۵۰ گرم
نمک = یک قاشق چای خوری
بیکینگ پودر = یک قاشق مرباخوری
خرما بدون هسته = نیم کیلو
پودر مغز گردو، بادام، پسته و کنجد= از هر کدام دو قاشق غذاخوری
دارچین = یک قاشق چای خوری
زعفران آب شده= یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

خرما‌های بدون هسته را چرخ یا له کنید.کره را کمی روی حرارت آب کنید.ماست را با بیکینگ پودر و زعفران و کره‌ی آب شده مخلوط کنید.آرد را پس از الک کردن کم کم به همراه وانیل به مخلوط بالا اضافه کنید و هم بزنید.خمیر را خوب ورز دهید.

خمیر را در یک ظرف که درب آن را پوشانیده اید، خارج از یخچال (جایی که نه زیاد سرد و نه زیاد گرم باشد) به مدت ۲-۵/۱ ساعت قرار دهید.

بعد از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و داخل آن را با خرمای له شده و پودر مغز بادام و گردو و پسته پُر کنید.شیرینی‌ها را می‌توانید به هر شکل که دوست دارید، درست کنید.شیرینی‌ها را در سینی فر چیده و به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه، در درجه حرارت ۳۴۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۰ درجه سانتیگراد در طبقه‌ی وسط فر قرار دهید.

منبع: مجله آلامتو

انتهای پیام/

برچسب ها: نان خرما ، آرد ، کره
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.