سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه خيار شور يک روزه خانگی

در این مطلب دستورالعمل تهیه خیارشور یک روزه خانگی را به شما عزیزان آموزش داده ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خيارشور هم از آن خوشمزه های وسوسه انگيزی است كه اگر حتی به تنهايی هم داخل يخچال باشد و نگاهتان با آن بيفتد، محال است كه يكی از آن را برندارید و نخورید.

اين مدل خيار شورخيلی خوشمزه است و در عين حال بسيار راحت، يعنی نه احتياج هست كه آب را بجوشانيد و خنک كنيد و نه حتی خيار و سبزی ها را بعد از شستن خشک كنيد به اين ترتيب كه كافی است چند تا از شيشه هايی را كه درهای فلزی دارند مثل شيشه های رب، سس مايونز، ترشی و غيره را كه مواد داخل آن را استفاده كرديد دور نیندازيد، اول به اندازه يک بند انگشت داخل شيشه را سركه سفيد بريزيد و خيارهايی كه شستيد ( ولی اصلاً احتياجی نيست كه خشک باشند هم خيار و هم سبزی )

به ترتيب و منظم كنار هم داخل شيشه مي چينيم و لابه لای خيارها برای هر شيشه دو تا دانه فلفل و سه تا حبه سير و از سبزی ها، شويد و ترخون هر كدام دو، سه شاخه، داخل شيشه را پر می كنيم و بعد داخل يک پارچ به ازای هر يک ليوان آب (مستقيم از آب شير)، يک قاشق غذاخوری نمک مي ريزيم و خوب هم می زنيم و داخل شيشه ها را از آب نمک پر می كنيم و در شيشه ها را كيپ كرده و آن ها را می گذاريم داخل يک قابلمه و داخل قابلمه را آب می ريزيم طوری كه حداقل دو سوم از ارتفاع شيشه ها را آب بپوشاند و بعد قابلمه را می گذاريم روی شعله گاز تا آب داخل قابلمه به جوش بياید.

قسمت مهم آن اين است كه وقتی رنگ خيار به رنگ خيارشور در آمد شعله را خاموش می كنيم ولی اجازه می دهيم كه داخل همان آب جوش در قابلمه بمانند تا كاملاً سرد شوند و بعد شيشه ها را می گذاريم داخل يخچال، كافی است يک شب بماند و فردای آن قابل خوردن است.

فقط حتماً بايد داخل يخچال نگهداری شود ضمناً می توانيد بعد از آماده شدن از داخل شيشه در بياوريد و داخل دبه های پلاستيكی بريزيد كه كمترین جا را داخل يخچال بگيرند، وقتی مهمان داريد و مثلاً می خواهید الويه به مقدار زياد درست كنيد احتياج نيست كه بروید و خیلی خيارشور بخريد، اين روش به شما كمک می كند كه هم صرفه جويی كنيد و هم يک شبه مقدار زیادی خيار شور بدون مواد نگهدارنده داشته باشيد كه مطمئن هستيد که سالم هستند.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، خانه داری
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۷
در انتظار بررسی: ۰
رها
۰۲:۴۰ ۲۵ فروردين ۱۳۹۹
عالی بود
ناشناس
۱۶:۵۶ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
عالی بود
محمدحسین
۱۵:۱۱ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
سپاس مجدد
محمدحسین سالاری
۰۱:۵۷ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
سلام
به سهم خودم از مطالب مفیدتون ممنونم؛ موفق باشید.
مجید
۲۱:۳۲ ۲۳ فروردين ۱۳۹۹
ممنون بخاطر مطالب جالب و مفیدتون
ناشناس
۲۰:۳۵ ۲۳ فروردين ۱۳۹۹
وقتی شیشه ها راداخل قابلمه سراجاق گاز بگذاریم آب که جوش بخورد شیشه ها مبشکنه فکر اینجا را نکرده بودید
ناشناس
۰۹:۴۲ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
من همیشه از این روش استفاده می کنم و شیشه اصلا نمیشکنه
سعیدحیدری
۱۹:۴۶ ۲۳ فروردين ۱۳۹۹
سلام،چندبارازاین روش استفاده کردم اما شیشه هازمانی که آب داخل قابلمه جوش آمد شکست،لذا مجبورشدم ازروش دیگری استفاده کنم که البته زمان براست
ناشناس
۱۵:۱۷ ۲۳ فروردين ۱۳۹۹
سلام خیلی ممنون همیشه دلم میخواست خودم درست کنم ولی فکر میکردم خوب نمیشه حالااین روش شمارو امتحان میکنم
علی
۱۴:۴۹ ۲۳ فروردين ۱۳۹۹
اگه به جای سرکه سفید ، سرکه قرمز بریزیم ایرادی داره؟
امیر
۲۱:۵۰ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
خیر . ایرادی نداره
فاطمه
۱۱:۰۶ ۲۳ فروردين ۱۳۹۹
سلام من همیشه خیارشور درست میکنم ولی با آب جوش خیلی زمان میبرد تا رنگ خیارشور بگیرند این روش خیلی خوبه ممنون
ناشناس
۱۰:۵۴ ۲۳ فروردين ۱۳۹۹
ممنون عالی بود
من خیارشورخیلی دوست دارم
ممنون که
طرزتهیه سریع روگذاشتین
ناشناس
۱۰:۱۱ ۲۳ فروردين ۱۳۹۹
عالی
ناشناس
۱۹:۵۴ ۲۳ فروردين ۱۳۹۹
ممنون‌ممنون‌سپاس‌از‌صلیقه‌شما
محمد علی
۰۷:۲۹ ۲۳ فروردين ۱۳۹۹
خیلی خیلی عالی ترجمه شده بود لذت بردیم
ناشناس
۲۳:۵۶ ۲۲ فروردين ۱۳۹۹
طرز تهیه خیار شور به زبان فارسی دری