سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کیک سابله + طرز تهیه

بیسکو کیک سابله بادام ، یک کیک خوشمزه و شیک، مناسب جشن تولد و سالگرد ازدواج است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، جدیدا یک نوع کیک هیجان انگیز یا تزیینات خاص و زیبا در بین کیک‌ها معرفی شده و در دل همه جا گرفته است. این کیک که به کیک سابله یا بیسکوکیک معروف شده همه نوع طرح و شکلی اعم از ستاره ای، قلبی، اعداد و حروف و … دارد و در تزیینات و طرز تهیه آن روش‌های مختلفی استفاده می‌شود.

اما اگر بخواهیم ماجرا را از اول تعریف کنیم باید از این جا شروع کنیم که در اصل کیک سابله چیست؟ این کیک در اوایل سال ۲۰۱۸ میلادی معرفی شد و به سرعت با روش‌های مختلفی و دستور‌های متفاوتی برای آن به کار رفت. اما سابله کیک بادامی اولین دستوری بود که این کیک طبق آن تهیه شد.

در دستور تهیه کیک سابله یا بیسکو کیک اول خمیر‌های کیک پخته و سپس به شکل دلخواه بریده می‌شوند. بعد مابین و روی خمیر‌ها را با کرم‌های پنیری و دیپلمات پر کرده و در آخر روی کیک را با انواع شکلات‌ها و شیرینی‌ها تزیین می‌کنند. کیک سابله به اسم‌های کوکی عددی، کوکی حروفی، کیک کرم دار و تارت کرم دار و … هم نامیده می‌شود.

آموزش کیک سابله‌ای که در ادامه تقدیم می‌شود در واقع کیک سابله بادام با پایه کوکی با بافتی بیسکوییتی است. البته خمیر پایه‌ی بیسکو کیک به روش‌های مختلف دیگری از جمله خمیر کیک، بیسکوییت و خمیر شکری هم تهیه می‌شود. در روشی که قصد داریم بیسکوکیک را آموزش دهیم فقط یک ساعت زمان برای آماده کردن کیک نیاز دارید؛ اما کیک حداقل باید ۶ ساعت در یخچال بماند تا خمیر بافت نرم تری پیدا کند. امیدواریم از تهیه کیک سابله لذت ببرید.

مواد لازم برای کیک سابله
کره ۲۲۶ گرم
شکر ۶۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۲۸۰ گرم
آرد بادام ۱۰۰ گرم
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
عصاره بادام ۱ قاشق چایخوری
برای کرم مابین کیک:
پنیر ماسکارپونه ۲۵۰ گرم
پودر شکر ۸۰ گرم
اسانس وانیل ۱ قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته ۳۰۰ گرم

طرز تهیه کیک سابله یا بیسکوکیک

مرحله اول:

ابتدا خمیر سابله را آماده کنید. در یک کاسه‌ی بزرگ کره و پودر شکر را با همزن برقی مخلوط کنید تا حدی که نرم و سبک شوند.

مرحله دوم:

تخم مرغ را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط خامه‌ای شود. عصاره‌ی بادام را در کاسه بریزید و به هم زدن ادامه دهید تا خوب در مواد حل شود.

مرحله سوم:

یک کاسه‌ی متوسط بردارید و آرد و آرد بادام را در آن الک کنید. نمک را اضافه کنید و آن را در کاسه‌ی محتوی کره بریزید.

مرحله چهارم:

مخلوط آرد را کم کم به کاسه اضافه کنید. سپس به کمک یک قاشق چوبی آرد را با کره ترکیب کنید. مراقب باشید خمیر را زیاد بهم نزنید تا به روغن نیافتد.

مرحله پنجم:

خمیر بیسکو کیک را دو قسمت کنید و هر قسمت را با یک کیسه فریزر بپوشانید. خمیر‌ها را فشار دهید و به شکل دایره دربیاورید و به مدت حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

مرحله ششم:

روی سطح کار یک کاغذ روغنی پهن کنید. خمیر را از کیسه فریزر جدا کرده و روی کاغذ روغنی بگذارید. روی خمیر یک سلفون تمیز بگذارید و با وردنه خمیر را صاف کنید. خمیر باید دایره‌ای به قطر ۲۵ سانتی متر و ضخامت ۵ یا ۶ میلی متر باشد.

مرحله هفتم:

یک حلقه یا کاسه با قطر ۲۳ یا ۲۴ سانتی متری بردارید. حلقه را روی خمیر فشار دهید و قسمت‌های اضافی خمیر را جدا کنید. یک کاسه یا حلقه با قطر ۱۲ سانتی متر بردارید و دایره‌ی وسط خمیر را جدا کنید.

مرحله هشتم:

به کمک یک چنگال خمیر‌های اضافی را بردارید. این کار را برای مابقی و تکه‌ی دوم خمیر تکرار کنید. خمیر‌ها را قبل از پخت به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.

مرحله نهم:

فر را روشن کنید تا در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم شود. خمیر‌ها را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر بگذارید. وقتی خمیر‌های کیک سابله طلایی مایل به قهوه‌ای شدند، آن‌ها را از فر خارج کنید و صبر کنید تا کاملا خنک شوند.

مرحله دهم:

در این مرحله از تهیه کیک سابله باید خامه‌ی مابین کیک را آماده کنید. در یک کاسه‌ی بزرگ پنیر ماسکارپونه را با پودر شکر و وانیل ترکیب کنید.

مرحله یازدهم:

در یک کاسه‌ی دیگر، مایه خامه را با همزن برقی بزنید تا حدی که فرم بگیرد و سفت شود.

مرحله دوازدهم:

کم کم خامه را به مخلوط ماسکارپونه اضافه کنید و به خوبی با هم مخلوط نمایید.

مرحله سیزدهم:

خامه را درون ماسوره بریزید. ماسوره باید قطری حدودا ۹ تا ۱۱ میلی متری داشته باشد. با ماسوره کف ظرف سرو را به کمی خامه آغشته کنید تا خمیر کوکی اول (لایه زیرین کیک) به کف ظرف بچسبد و کیک لیز نخورد.

مرحله چهاردهم:

تمام سطح خمیر کوکی را از خامه‌های قطره‌ای شکل پر کنید.

مرحله پانزدهم:

خمیر کوکی دوم را روی خامه‌ها قرار دهید و روی آن را نیز با قطره‌های خامه پر کنید.

مرحله آخر:

سپس برای تزیین کیک سابله توت فرنگی، گل، تمشک و انواع میوه تازه یا آبنبات دلخواه را روی خامه‌های کیک قرار دهید و سرو کنید.

نوش جان.

نکات کلیدی تهیه بیسکو کیک

– بهتر است کیک را ۲۴ ساعت قبل از سرو در یخچال بگذارید تا کیفیت و طعم کیک بهتر شود.

– قبل از تهیه کیک سابله کره و پنیر ماسکارپونه را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. هم چنین خامه فرم گرفته باید سرد باشد تا شکل خود را از دست ندهد.

– برای تهیه کیک سابله قلب باید یک ظرف یا کاتر کوکی به شکل قلب با همان اندازه گفته شده در دستور، روی خمیر کوکی قرار دهید و به همان روش گفته شده خمیر را آماده کنید. راه دیگر برای این کار این است که به کمک کاغذ الگوی طرح مورد نظرتان را رسم کنید و آن را روی خمیر قرار دهید و با یک چاقوی تیز یا کاتر خمیر‌های اضافی را جدا کنید.

– اگر میخواهید کیک سابله اعداد یا کیک سابله حروف انگلیسی یا فارسی تهیه کنید باید اول مایه خمیر را در قالب‌های مخصوص این طرح‌ها بریزید. برخی تکنیک‌ها به شما در این راه کمک خواهند کرد.

– به خاطر داشته باشید هر چه روی کیک شما از خوراکی‌های رنگی، گل‌ها و انواع تزیینات پرتر باشد زیباتر است.

– این کیک تا حدودا ۲ روز قابل نگه داری در یخچال است.

– زمان گذاشتن بیسکو کیک در یخچال بعد از آماده سازی، حداقل ۶ و حداکثر ۲۴ ساعت است تا بافت بیسکوییتی کیک نرم شده و خوشمزه‌تر شود.

– روی خمیر‌های کیک و قبل از زدن خامه میتوانید انواع مربا و مارمالاد را با فرچه یا براش بزنید در حدی که کمی طعم بگیرد، اما بافت کیک نباید خیلی خیس شود.

– در تهیه خمیر کوکی میتوانید مقداری پودر کاکائو را با آرد الک کنید تا کیک کاکائویی داشته باشید.

منبع: ایران کوک

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.