سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه میهلاما یا کویماک ترکیه‌ای

در این مطلب دستورالعمل تهیه کویماک ترکیه‌ای را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، میهلاما یا کویماک نوعی کاچی ترکی می‌باشد که مواد اصلی آن پنیر و آرد ذرت است و پختن آن هم بسیار راحت و ۳۰ دقیقه زمان شما را می‌گیرد. کویماک در کنار غذاهایی، چون بورک، دونر کباب و… از جمله غذا‌های محبوب ترکی به شمار می‌آید. طرز تهیه کویماک را در ادامه ببینید:

مواد اولیه

۲ قاشق غذاخوری کره
۲ قاشق غذاخوری آرد ذرت
۱ لیوان آب داغ
۱/۲ لیوان شیر
۲۰۰ گرم پنیر چدار و یا هر پنیری که به راحتی آب شود

طرز تهیه کویماک

کویماک یا میهلاما معمولا در یک تابه‌ای معمولی با شعله کم درست می‌شود.
کره را در تابه آب کنید، ولی دقت کنید که کره نسوزد.
آرد ذرت را اضافه کنید و ۵ تا ۸ دقیقه با دمای متوسط در حالی که هم می‌زنید آرد ذرت را با کره مخلوط کنید تا رنگ آن تغییر کند و شروع به تولید حباب کند.
آب و شیر را اضافه کنید و ۳ الی ۵ دقیقه مداوم آن را هم بزنید.
در آخر پنیر‌های خود را اضافه کنید و تا زمانی که آب شود هم بزنید.
شعله را کم کنید و اجازه دهید کره بر روی کویماک شما بیاید.

ارزش غذایی

برای هر بار مصرف کویماک: ۴۸۹ کالری

منبع: میرزاشف

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.