سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نکاتی مهم برای تهیه کیک

کیک در دو نوع اسفنجی و کره‌ای پخته می‌شود که نوع کره‌ای در مقایسه با نوع اسفنجی از نظر وزنی سنگین‌تر است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کیک (cake) نوعی خوراکی شیرین، سبک و اسفجی است که منشأ اروپایی دارد. کیک با استفاده از آرد، شکر، تخم‌مرغ و کره به همراه دیگر مواد طعم‌دهنده تهیه می‌شود. کیک در دو نوع اسفنجی و کره‌ای پخته می‌شود که نوع کره‌ای در مقایسه با نوع اسفنجی از نظر وزنی سنگین‌تر است.

معمولا برای اینکه کیک حالت پف‌کرده بیشتری داشته باشد به آن بکینگ پودر اضافه می‌کنند. کیک‌ها درون دستگاه‌های کیک‌پز، فر یا مایکروویو تهیه می‌شوند. در پخت کیک‌های لایه‌ای از خامه و شکلات و همچنین برای تزیین روی کیک از تکه‌های میوه، پودر نارگیل، کنجد، ژلاتین، خرده‌های کاکائو و... استفاده می‌شود.

کیک‌ها را برای مناسبت‌های مختلف هم تهیه می‌کنند. "کیک عروسی" و "کیک تولد" از جمله کیک‌هایی هستند که در درجه اول با توجه به جشنی که برای آن‌ها در نظر گرفته شده، شناخته می‌شوند و بر همین اساس تزئینات متفاوتی هم خواهند داشت.

کیک‌ها امروزه تنوع زیادی دارند و در طعم‌ها و رنگ‌های مختلفی تهیه می‌شوند. این خوراکی شیرین بیشتر به عنوان عصرانه همراه با چایی یا قهوه سرو می‌شود.

منبع: ستاره

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۷:۵۴ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
نکاتش کو الان؟؟؟؟؟
ناشناس
۱۶:۱۶ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
خودمون که اینارو میدونستیم
ناشناس
۱۴:۴۲ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
خب ابنا رو که می دونستیم بقیهش؟؟؟
ناشناس
۰۷:۳۳ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
خب بقیش؟؟نکاتش کو؟؟/؟