سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چگونه زولبیا و بامیه را ضدعفونی کنیم؟

نحوه ضد عفونی کردن خرما، زولبیا و بامیه در روز‌های شیوع کرونا از سوالات و ابهام‌هایی است که از سوی بسیاری از روزه‌داران مطرح شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  همزمان با شیوع ویروس کرونا و آغاز ماه مبارک رمضان سوالات بسیاری در خصوص استفاده از مواد غذایی مطرح می‌شود؟ آیا لازم است خرما، زولبیا و بامیه را در روز‌های شیوع کرونا ضد عفونی کنیم؟ آیا ویروس کرونا روی خرما، زولبیا و بامیه می‌نشیند؟ شست‌وشوی آن‌ها به چه صورت است تا از ویروس و باکتری پاک شوند؟

خرما، زولبیا و بامیه همواره پای ثابت سفره افطار هستند و حالا باید بدانیم چگونه آن‌ها را ضد عفونی کنیم تا از ویروس‌ها به ویژه ویروس کرونا پاک شوند.

خرما را فقط در بسته‌بندی‌های بهداشتی خریداری کنید و از خرید خرمای فله‌ای، بدون بسته‌بندی، فشرده و له شده خودداری کنید. اگر خرمای تازه له شده در دمای محیط نگهداری شود، چسبناک و نرم شده و مستعد انتقال عوامل آلوده کننده است. به سالم بودن بسته‌بندی، دارا بودن مجوز سازمان غذا و دارو و تاریخ مصرف آن توجه کنید.

کیسه و جعبه مقوایی که برای بسته بندی محصول در نظر گرفته شده ممکن است آلوده به ویروس کرونا باشد بنابراین بسته بندی‌های خرما را پس از بازگشت به منزل، مانند سایر بسته‌های خریداری شده، قبل از استفاده بشویید و ضد عفونی کنید.

قبل از مصرف، ابتدا خرما را بطور مجزا با آب سالم و پاکیزه بشوئید چراکه خرما از جمله خوراکی‌هایی است که باید پیش از مصرف شسته شود تا از آلودگی‌های احتمالی در زمان برداشت و بسته‌بندی و عرضه پاک شود. اگر از تمیز بودن خرما مطمئن نیستید بهتر است قبل از مصرف، خرما‌ها را روی حرارت ملایم در قابلمه به گونه‌ای حرارت دهید که حرارت به همه نقاط خرما برسد.

خرمای تازه باید در دمای یخچال و به دور از گرمای محیط نگهداری شود، اما نگهداری خرمای خشک بیرون از یخچال و درون ظروف در بسته اشکالی ندارد.

از مصرف زیاد خرما هم مثل سایر مواد قندی و شیرین خودداری کرده و به میزان متعادل و در حد دو، سه عدد در زمان افطار یا سحر میل کنید.

به‌طور کلی توصیه می‌شود از مصرف زیاد زولبیا و بامیه که حاوی مقادیر زیادی قند، چربی، اسید‌های چرب اشباع و ترانس است و موجب چاقی، دیابت و اختلالات چربی خون می‌شود خودداری کنید. زولبیا و بامیه را از مراکز فروش و قنادی‌های معتبر و دارای پروانه بهداشتی خریداری کرده و دقت کنید فروشنده در هنگام بسته‌بندی، از انبرک با دستکش یکبار مصرف استفاده کند. بهتر است زولبیا و بامیه را قبل از مصرف، داخل ماکروفر یا روی حرارت اجاق گاز با هر وسیله گرماساز دیگر حرارت داده و سپس میل کنید.


بیشتر بخوانید:

طرز تهیه زولبیای خانگی مخصوص ماه رمضان

طرز تهیه بامیه خوشمزه مخصوص ماه رمضان


منبع: برنا

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۱
در انتظار بررسی: ۰
صبا
۰۹:۳۷ ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
واقعا مفید بود
غبدالواحد
۰۳:۰۲ ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
بهتراست خرما رابا کره تفت دهیم چون هم ویروس ازبین برود هم طعم عالی پیداکند وبشود خرما کرهای
ناشناس
۲۲:۴۸ ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹
بهترین راه برای ضدعفونی زولبیا وبامیه درست کردن ان درخانه است درغیر اینصورت قابل اعتماد نباید باشدهموطنان از خوردن این دوقلم شیرینی وچربی خودداری کنید الوده وکرونایی است
حسین فقاهت
۲۰:۴۹ ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹
باسلام برای ثبت نام سهام عدالت چکار باید کرد
ناشناس
۱۸:۰۸ ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹
خیلی خوب شده بود
دریا
۱۸:۰۷ ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹
روشهای جدید ی بود
سارا
۱۴:۰۵ ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹
بهتره ازخوردن زولبیا وبامیه صرفنظرکنین.یا داخل خونه خودتون بپزین.البته مثل بیرون نمیشه ولی بهتره.من چندروز پیش خودم زولبیا پختم به خوبی زولبیاهای بازاری نشدولی بدهم نشد.
صبا
۰۹:۳۹ ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
عزیزم تو خونه نمیشه چون ببخشید کثافت کاری دازه خمیرش بعد.موادش.چیه همون شکر وارد هم ار بیرون میخری دیگه یکم فکر کن
سارا
۱۴:۰۵ ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹
بهتره ازخوردن زولبیا وبامیه صرفنظرکنین.یا داخل خونه خودتون بپزین.البته مثل بیرون نمیشه ولی بهتره.من چندروز پیش خودم زولبیا پختم به خوبی زولبیاهای بازاری نشدولی بدهم نشد.
در به در
۱۳:۲۵ ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹
چه جالب !!!!
حالا میشه لطف کنید بفرمایید حالا که فصل گرما در پیش است و عده ای علاقه به خوردن. اب و مایعات با یخ دارند لذا چند دقیقه باید یخ ها داخل ماکروفر قرار داده شود و یا با چند دقیقه حرارت داخل قابلمه ویروس کرونا از بین میرود ؟
خدایا چندین سال نعمت کرونا را از دنیا نگیر
نون میم
۱۳:۵۹ ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹
نمک پاش
ناشناس
۱۷:۴۹ ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹
دمت گرم :D
ناشناس
۱۸:۰۹ ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹
گلم من‌پرستارم بیمار.. م خمینی هستم.بهت حق میدم شاکی بشی ازحرفهای بی منطق و....
وقتی اسیدمعده براحتی ویروس ک ۱۹ رو بخارمیکن چه دلیلی داره به داغ کردن زولبیا... یا خرما..
ناشناس
۱۸:۴۶ ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹
حرف حساب نمک پاشه نون میم?
ناشناس
۲۲:۳۰ ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹
الان چه ربطی داشت؟؟
ققنوس
۰۰:۵۲ ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
هرکس اندازه درک خودش از مطلب برداشت داره
ناشناس
۰۳:۲۹ ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
واخ واخ
ناشناس
۰۴:۲۳ ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
یخ رو دیگه تو خونه درس می کنی ضد عفونیدنمی خواد
صبا
۰۹:۴۰ ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
افرین بابا نمیشه خرمارو تو قابلمه بزاریم اخه خدایاااااا قرنطینه رو نبر یکم بخندیم
ناشناس
۱۳:۰۵ ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹
در باره سبزی خوردن هم بگویید چطوری ضدعفونی کنیم
صبا
۰۹:۴۲ ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
عزیزم سبزی خوردن رو وقتی پاک میکنی بزار ا ساعت توی اب و یه قطره مایع بمونه بعد حسابی ابکش کنش به همین راحتی