سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نوباوه در نطق میان از دستور:

وزارت خارجه با وزارت صمت همراهی کند/ تحقق جهش تولید نیاز به برنامه کلان دارد

نماینده مردم تهران گفت: وزارت خارجه در افزایش صادرات نقش و وظیفه قانونی دارد، بنابراین وزارت خارجه با وزارت صمت همراهی کند.

به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، بیژن نوباوه نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود گفت: با توجه به مشکلات اساسی کشور، برخی از مسائل کلان باید از ابتدای حرکت در مجلس مورد توجه نمایندگان قرار گیرد، لذا نگاه کلان باید در اولویت همه نمایندگان پارلمان باشد.

او افزود: فراموشی موضوعات کلان کشور آسیب‎‌زاست، یکی از مسائل مهم نیاز تولید برای حل مشکلات اقتصادی و معیشتی است، با توجه به بازار گسترده اطراف کشور، خریدار به اندازه کافی وجود دارد.

نوباوه ادامه داد: با توجه به بیانات مقام معظم رهبری افزایش تولید را مورد توجه قرار دادیم و جهش تولید را هم مطرح کردیم، اما آیا صرفا با شعار‌هایی که سازمان‌های دولتی سر می‌دهند یا لوگویی که صدا و سیما در کنار برنامه‌ها قرار داده، محقق می‌شود. تحقق جهش تولید نیاز به برنامه کلان دارد.

او افزود: در بحث افزایش و جهش تولید به یک جریان و نظام هماهنگ نیاز داریم، متاسفانه امسال سیب زمینی و پیاز‌های تولید شده را به چهارپایان دادند. بهبود و تسهیل شرایط صادرات لازمه افزایش تولیدات کشاورزان است.

نماینده مردم  تهران در مجلس شورای اسلامی  گفت: وظیفه وزارت امور خارجه برای مسئله صادرات از وزارت صمت کمتر نیست، بنابراین اقدامات رایزن‌های اقتصادی باید مشخص شود و تبیین و تغییر نگاه ضروری است، متاسفانه نگاه ما به غرب است.

او افزود: با توجه به همه مباحثی که پس از جریان برجام درباره اروپا و اینستکس مطرح شد و در نهایت گفته شد که چند میلیارد اعتبار برای دارو می‌دهند،  در مجموع مبادلات اقتصادی ایران با کل کشور‌های اتحادیه اروپا (۲۸ کشور) به اندازه ۵۰ درصد مبادلات با افغانستان نبوده است، بنابراین آیا ارزش دارد که ما برای این کشور‌ها تره خرد کنیم.

نوباوه ادامه داد: وزارت امور خارجه وظیفه دارد برای گسترش روابط با ۲۰۰ کشور سفرا و کاردار‌های خود را جهت افزایش صادرات بسیج کند. مسئله نفت و برون رفت از اقتصاد تک محصولی که مورد نظر امام (ره) و رهبری است هم نیازمند اقدام عملی است.  در واقع یکصد سال سابقه مدیریت نفت در کشور داریم، اما چه اقداماتی انجام شده است؟ البته یک اقدام انقلابی در ارتباط با پتروپالایشگاه‌ها در مجلس انجام شد که از جمله اقدامات مثبت مجلس دهم بود.

نماینده مردم تهران در مجلسگفت: برای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و شهرک‌های پتروشیمی باید قوانین تصویب کنیم. متاسفانه دولت وقت، مخالف تولید بنزین در کشور بود که نتیجه آن هم امروز مشهود است.

نوباوه با اشاره به اهمیت مسئله فرهنگی گفت:  متاسفانه نسبت به فضای مجازی، از افزایش کیفیت محتوای صداوسیما، تشکیل اینترانت ملی و شبکه‌های داخلی بسیار بی‌توجه بودیم. وزارت ارشاد که حدود ۲۰ سال است مدیریت اینترنت کشور را به عهده دارد باید توضیح دهد که آیا یک خط قانون درباره اداره اینترنت نوشته است. امروز از صداوسیما انتقاد می‌کنند که بر اساس نص صریح قانون اساسی، اصل یکصد و هفتاد و پنج هر نوع بستری برای پخش برنامه‌های برخط (آنلاین) در هر زیرساختی به طور صد در صد باید زیر نظر سازمان صدا و سیما باشد، بنابراین امروز وزارت ارشاد باید درباره شبکه‌های خانگی توضیح دهد و سازمان صدا و سیما موظف به مدیریت مسئله مذکور است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۰:۴۵ ۱۴ خرداد ۱۳۹۹
فقط شفاف بودن راه حل است