سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دسر طالبی متفاوت و خوشمزه + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه دسر طالبی را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دسر طالبی یک دسر بسیار خوشمزه و مخصوص فصل تابستان است. شما با استفاده از میوه طالبی می‌توانید انواع دسر‌های خوشمزه را برای مهمانان خود تدارک ببینید. در این نوع دسر علاوه بر ژله از ژلاتین و خود میوه طالبی نیز استفاده می‌شود که هر کدام خاصیت‌های خود را دارند.


مواد لازم

طالبی پوره‌شده: دو پیمانه
شکر: ۱۰۰ گرم
خامه: ۲۵۰ گرم
وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری
ژلاتین: ۱۵ گرم
آب برای ژلاتین: ۸۰ میلی‌لیتر
پودر ژله طالبی: یک بسته

مراحل پخت

ابتدا ژلاتین را در آب سرد بریزید و روی بخار آب قرار دهید تا حل شود.

پوره طالبی و شکر را مخلوط کنید.

خامه، وانیل و ژلاتین حل شده را به آن‌ها افزوده و خوب هم بزنید.

ژله طالبی را با یک لیوان آبجوش مخلوط کرده و درون ظرف مورد نظر بریزید و در یخچال قرار داده تا بسته شود.

سپس از یخچال بیرون آورده و مواد بالا را روی آن ریخته و مجددا در یخچال قرار دهید تا ببندد.

می‌توانید ابتدا مواد را در ظرف ریخته پس از بسته شدن ژله را روی آن بریزید.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.