به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، وجود سطح بالایی از گلوکز به تدریج به بدن آسیب وارد میکند و به بروز بیماریهایی از قبیل دیابت منجر میشود. این در حالی است که با کنترل سطح قند خون، میتوان از بروز بیماریهایی همچون دیابت به چند روش مؤثر پیشگیری کرد.
غذای فرآوری شده تنها شامل غذای مایکروویو و دیگر غذاهای آماده نمیشود. هر غذایی که به نحوی از شکل طبیعی خود خارج شده باشد، چه به دلایل افزایش سطح ایمنی چه برای راحتی کار افراد، غذای فرآوری شده نام میگیرد. این یعنی از آنچه فکرش را میکنید بیشتر غذای فرآوری شده میخورید. غذاهای فرآوری شده حتما ناسالم نیستند، اما هرچه در گروه فرآوری شدهها قرار بگیرد ممکن است حاوی نمک، قند و چربی اضافه باشد. کاهش مصرف خوراکیهای فرآوری شده و تمرکز در مصرف سبزیجات، غلات، خشکبار، حبوبات و گوشت ماهی و گوشت قرمز در کنترل سطح قند خون بسیار موثر است.
این مواد باعث کاهش جذب مواد قندی، کاهش سطح قند خون و بهبود مقاومت انسولین مفید در بدن می شوند. مصرف مواد غذایی سرشار از منیزیم برای حفظ سطح قند خون و بهبود حساسیت نسبت به انسولین موثرتر است.
بیشتر بخوانید:
ترکیب آب و سرکه سیب و مصرف آن پیش از غذا خوردن به کنترل قند خون کمک میکند. پزشکان توصیه می کنند که افراد برای بهبود کارکرد کلیهها و رگهای خونی و همچنین مقابله با بیماریهای قلبی مصرف این سرکه را در برنامه غذایی خود بگنجانند. این نوشیدنی به زنان توصیه میشود چراکه وضعیت باروری را بهبود می بخشد.
نوشیدن آب به کلیهها کمک میکند تا میزان قند مازاد در خون را از طریق ادرار دفع کند. برای کاهش سطح قند خون ۷ تا ۹ ساعت خواب در شبانه روز و انجام فعالیتهای کاهنده استرس از قبیل ورزش و مدیتیشن توصیه می شود.
انتهای پیام/