سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه سس مخصوص ماهی

در این مطلب طرز تهیه سس مخصوص ماهی را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه سس مخصوص ماهی در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است.

مواد لازم: 
خامه کم چرب ¼ پیمانه
تربچه رنده‌شده ۲ قاشق سوپ‎خوری
آب لیموی تازه ۲ قاشق سوپ‎خوری
ترخون یا شوید خردشده ۲ قاشق سوپ‎خوری
نمک ½ قاشق چای‎خوری
پودر تازه فلفل سیاه ¼ قاشق چای‎خوری
طرز تهیه:

۱- ترخون یا شوید را کاملا ریز خرد می‎کنیم.

۲- تمام مواد را در یک کاسه، سریع هم می‎زنیم تا کاملا با هم ترکیب شوند.

۳- سپس مخلوط را کنار می‎گذاریم تا زمانی‎که غذایمان آمده شد از آن استفاده کنیم.


نکات

۱- این سس که برای هر سالمون پخته شده‎ای مناسب است سسی راحت و کم هزینه‎ای است که در مدت زمانی کمتر از ۱۵ دقیقه آماده می‎شود.

۲- در این دستور از ترب کوهی بسته‎بندی شده در قوطی فلزی استفاده شده است، اگر در دسترتان نبود از ترب معمولی استفاده کنید.

منبع: میهن فال

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، غذای سالم
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.